خانما نمیدونم قضاوت کنم یاچی. چون شوهر من اهل اینکارا نیست و نبود... ولی یچیزیو خیلی خوب میدونم اونم اینکه حس ششم ما زنا خیلی قویه تو این مورد😔
شوهرم تو یه شرکت کار میکنه چند ماهه به عنوان شغل دوم عصر ساعت ۶ باهم نشسته بودیم که دیدم گوشیش سایلنته و یه شماره که سیو نشده بهش زنگ میزنه بهش گفتم گوشیت زنگ میخوره و اونم جواب داد درست کنارش بودم روی مبل و صدا از اونور خط میومد یکم که دقیق گوش دادم دیدم یه زنه که گوشیتم گذاشتی بیصدا جواب نمیدی و فلان و بعد شوهرم برگشت بهش گفت من به اقای مثلا احمدی(رئیس شرکتشون) گفتم که جریان اینه و به شما ربطی نداره و بعد گوشی و قط کرد و همچنان گوشیش زنگ میخورد اولش ۰۹۱۴ بود اون بقیشم فوری حفظ کردم رفتم اتاق نوشتم رو ی کاغذ بعد برگشتم گفتم اون کی بود؟گفت که همکار هست گفتم شماره تورو چرا داره چرا باید بتو زنگ بزنه مگه الان ساعت کاریه؟؟و شوهرم یه مزخرف سر هم کرد که زنه زنگ زده بمن میگه تو پیش رئیس شرکت منو خراب کردی و فلان منم اصلااا هیچی نگفتم هیچی گفتم بزار الان زیاده روی نکنم تا دقیق بفهمم موضوع چیه
عاشق شدهام.شکست خوردهام. پیروز شدهام.اشتباه کردهام.انتقام گرفتهام. تحقیر شدهام. دوست داشته شدهام.به من عشق ورزیدهاند. زیرابم را زدهاند. از کار بیکار شدهام.دستم را گرفتهاند. سفر کردهام. وحشت کردهام.از ته دل خندیدهام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیدهام. دیوانهوار رقصیدهام. خدا را گم کردهام. خدا را دوباره پیدا کردهام.سقوط کردهام. در منجلاب دست و پا زدهام.نفرت ورزیدهام. از خودم متنفر شدهام. خودم را دوست داشتهام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شدهام. برای ادامهی یک زندگی جنگیدهام.نفرتهایم فروکش کردهاند.کتاب خواندهام. فیلم دیدهام.فریاد زدهام.گریه کردهام. دوست داشتهام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شدهاند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کردهام. بدنم را به سبک خودم دوست داشتهام.هورمونهای مادرانهام فعال شدهاند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشتهام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبودهام و چیست زندگی جز همهی اینها... 🍂🔮
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم منو نمیزاره برم سرکار چرا باید همکارش بهش زنگ بزنه؟؟شماره سیو نبود شوهرم میگف بخدا من ندادم نمیدونم از کی گرفته هی داد می زد که اشتباه کردم رفتم اونحا از این ب بعد باید با این ج ن د ه ها سر کله بزنم.واز این بابت بیشتر نگرانم
شوهرم منو نمیزاره برم سرکار چرا باید همکارش بهش زنگ بزنه؟؟شماره سیو نبود شوهرم میگف بخدا من ندادم نم ...
بهرحال همکارن ، ممکنه پیش بیاد دلیلی برای تماس
شوهرتون اگه مسئله ای داشت جلوی شما تماسو جواب نمیداد اونم با صدایی که بشنوید.
اگه تو محیط کار اذیتن میتونن بیان بیرون.
حس و اینا رو هم بیخیال.. ما انسانیم و احتمال اشتباهمون بسیار بالا
عاشق شدهام.شکست خوردهام. پیروز شدهام.اشتباه کردهام.انتقام گرفتهام. تحقیر شدهام. دوست داشته شدهام.به من عشق ورزیدهاند. زیرابم را زدهاند. از کار بیکار شدهام.دستم را گرفتهاند. سفر کردهام. وحشت کردهام.از ته دل خندیدهام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیدهام. دیوانهوار رقصیدهام. خدا را گم کردهام. خدا را دوباره پیدا کردهام.سقوط کردهام. در منجلاب دست و پا زدهام.نفرت ورزیدهام. از خودم متنفر شدهام. خودم را دوست داشتهام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شدهام. برای ادامهی یک زندگی جنگیدهام.نفرتهایم فروکش کردهاند.کتاب خواندهام. فیلم دیدهام.فریاد زدهام.گریه کردهام. دوست داشتهام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شدهاند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کردهام. بدنم را به سبک خودم دوست داشتهام.هورمونهای مادرانهام فعال شدهاند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشتهام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبودهام و چیست زندگی جز همهی اینها... 🍂🔮
حس زنا هیچوقت اشتباه نمیکنه کاری نکن و دنبال مدرک بگرد یا پیام رساناشو روی گوشی خودت نصب کن برنامه ض ...
شماره زنه رو حفظ کردم چون دست بردار نبود هی زنگ میزد شوهرم جواب نمیداد فقط یدفعه جواب داد ک میگف چون سیو نبود نمیدونستم کیه رفتم تو تلگرام پروفی چیزی اگه داره ببینم هیچی نداشت واتساپ و چک نکردم البته
شوهر من از نظر قیافه خیلی خوش قیافه هس میترسم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه..
حس زنا هیچوقت اشتباه نمیکنه کاری نکن و دنبال مدرک بگرد یا پیام رساناشو روی گوشی خودت نصب کن برنامه ض ...
شماره زنه رو حفظ کردم چون دست بردار نبود هی زنگ میزد شوهرم جواب نمیداد فقط یدفعه جواب داد ک میگف چون سیو نبود نمیدونستم کیه رفتم تو تلگرام پروفی چیزی اگه داره ببینم هیچی نداشت واتساپ و چک نکردم البته
بهرحال همکارن ، ممکنه پیش بیاد دلیلی برای تماسشوهرتون اگه مسئله ای داشت جلوی شما تماسو جواب نمیداد ا ...
از بس اینجا تاپیک خیانت دیدم به همه چی مشکوکم به همه چی
خودمم میگم اخه صدای گوشیش خیلی بلنده یکی بهش زنگ بزنه رو اسپیکر هم نباشه بغل دستی میشنوه واسه همین شوهرم همیشه بهمدمیگه وقتی یجایی بودم بهم زنگ زدی اروم حرف بزن صدات نره. همش میگم اگه چیزی بود پیش من جواب نمیداد یا حداقل شماره رو به نام یکی دیگه مثلا پسر سیو میکرد یادش باشه. زنه میگف هرچقد زنگ میزنم گوشیتم گذاشتی بیصدا جواب نمیدی شوهرم گفت من بیکار نیستم بشینم جواب شمارو بدم
من خیلی حساسم خیلی ولی اصلا زیاده روی نکردم جلو همسرم که این کیه و چرا با تو اینشکلی حرف میزنه چون شوهرم خیلی از قضاوت بدش میاد تو این یمورد کینه ای هست گفتم بزار دقیق بفهمم موضوع چیه بعد
همکار انقد بی حیا که صداش و بندازه رو سرش با جیغ با یه مرد حرف بزنه؟؟