2777
2789
عنوان

با راننده اسنپ سر هزارتومن دعوام شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست
منم شوهرم مسافر کش بود هر روز با سردردهای میگرنی میومد خونه بابا راننده ها فقط کرایشون میخوان اون هز ...

دقیقا اگه همسر خودشون بود مسافرو نفرین میکردن .یادتون باشه همیشه اضافه تر بدید ولی کمتر ندید مدیون بشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا اگه همسر خودشون بود مسافرو نفرین میکردن .یادتون باشه همیشه اضافه تر بدید ولی کمتر ندید مدیون ب ...

فقط اونایی که میگن گزارشش بزن....قشنگ نون بری باب شده تو این مملکت

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من خداروشکر تا به حال نذاشتم راننده ای ناراحت ناراضی یا بی احترام بشه چون دیگه شاید هرگز نبینمش و مدیونیش برام بمونه. مگر راننده ای پا از حدش فراتر بذاره اونم محترمانه اول جواب میدم یا تو نظرات و ستاره دادن لحاظ میکنم.

اونایی ک شوهرشون راننده اسنپه ریختن سر استارتر . حالا ک حقشو گرفته ۴ تومنم بیشتر. واقعا هزار تومن ان ...

آفرین ماهمه همسران رانندگان اسنپ هستیم

و در راستای حق همسرامون علیه استارتر در اومدیم

چه ریز بین و نکته سنج👌🏻

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اونایی ک شوهرشون راننده اسنپه ریختن سر استارتر . حالا ک حقشو گرفته ۴ تومنم بیشتر. واقعا هزار تومن ان ...

چرا تز بیخود میدید من  به شخصه هیچ اقوامی حتی ندارم که اسنپ باشه ولی واقعا برای راننده هزار تومان هزارتومان ها موثره تواین آلودگی و گرونی و ترافیک چرا باید با مشتری سر وکله بزنه خب قیمت داره چرا باید کمتر بگیره. انلاین پرداخت کردن رو واسه همین گذاشتن.

خوشبختانه راننده ها هم به مسافرا امتیاز می دن.

شما( همسرتون) اولش  با پاسخ ندادن به تماس راننده رو اذیت کردین. بعدم خواستین پولشو کم بدین. خیلی طبیعیه عصبانی بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
2810