2777
2789

یک سال ونیم تمام بعد فوت مادرش خانه ی خودشون نرفت بنده خدا داداشم تنها مونده بود الان دو سه روز داداشم ازدواج کرده تازه عروس آورده خانه این آقا سربازه آمده مرخصی رفته بست نشسته خانه ی خودشون هرچه قدر میگم بابا زشته تو تا دیروز خانه نمیرفتی شام ونهارتو بخور برو خانه ی آقا جون بخواب بلانصبت عین گاو حرف سرش نمیشه ما به عروسمون گفته بود فقط حسام وجمع کنی پسر بزرگه سربازه میاد خودشم داماد میشه حرف هیچکس هم قبول نمیکنه تازه به زنداداشم هم گفته من فقط تو اتاق خواب میخابم شما برید تو حال بخوابید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ میشه کرد بهش حق بدید نمیتونه کسیو جای مادرش تو خونشون کنار پدرش ببینه واقعا هم سخته باهاش صحبت کنید انشالله درست میشه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چرا میگید نره خونه باباش؟ بدتر حساس ترش میکنید مشخصه داره لج میکنه

چون بزرگه خیلی ، به عروس نامحرمه 

اونک تازه عروسه اوایل میخواد راحت و آزاد باشه اینم که اتاقو ورداشته برا خودش

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

در اینجور مواقع درک کردن خوبه شما از طرف خودت چرا قول دادی این آقا خونه نمیاد عزیز جان مادرش فوت کرد ...

بابا به خدا می‌گفت از اون خونه خوفم گرفت دیگه نمی‌رم خونمون حالا دستور میده من اتاق خواب میخابم 

بابا به خدا می‌گفت از اون خونه خوفم گرفت دیگه نمی‌رم خونمون حالا دستور میده من اتاق خواب میخابم

حتما رابطه پدرش با مادرش خوب نبوده برای همین از پدرش دلگیره و داره لجبازی میکنه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2810