2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

86 بازدید | 10 پست

نمیتونم درس بخونم میدونم بعدا پشیمون میشم همه فامیل چشم به راه اینن من کنکور چی بیارم که بزنن تو سرم یا .. خونوادم ک نگم منتظرن میگن ما بهت امید داریم بعد الان دیگه نمی‌کشم دوازدهم تجربی هستم میشه از تجربیات تون بگید که پشیمونین. درس نخوندین یا یه چیزی بگید که برم بخونم اثر بزاره مرسیییی

دنبال انگیزه های دو روزه نباش. هدفتو بنویس کامل و دقیق. هرکاری از دستت برمیاد براش بکن. یادت باشه اگه ارزویی تو سرته ، توان رسیدن بهش رو هم خدا بهت داده. مگه اینکه خودت مانع رسیدن به ارزوت بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکور همه چیز نیست 

راستش خواهرانه بگم یک رشته ای رو اگر دانشگاه آزاد میتونی بری برو آزاد درس بخون 

انقدر الان سهمیه زیاده و مافیای کنکور هست واقعا یه نفر پیر میشه واسه رتبه آوردن

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
کنکور همه چیز نیست راستش خواهرانه بگم یک رشته ای رو اگر دانشگاه آزاد میتونی بری برو آزاد درس بخون ان ...

من از دهم خوندم حیف آخه ول کنم واسه همین میگم 

کنکور همه چیز نیست راستش خواهرانه بگم یک رشته ای رو اگر دانشگاه آزاد میتونی بری برو آزاد درس بخون ان ...

الان همه فامیل میدونن چون هیچ جا نمیرم و اینا همش میگن باید رشته قبول بشی یعنی بیشتر از خودم از اونا میترسم

من برا کنکور اصن درس نمیخوندم خیلی کم،تیزهوشانم بودم ولی اصن بیشتر نمیتونستم مامانمم معلم بود تو جو مدرسه و همکارا ..خیلی بهم فشار اورد..آخرشم زورش نرسید..ولی مهندسی برق روزانه قبول شدم..فک میکردم آسونه از بس میگفتن کنکور و دانشگاه مثل قیف برعکسه قبول شدنش سخته تموم کردنش آسون..ولی اصلا اینجوری نبود..بینهایت سخت بود دانشگاه منم با اون وضع درس نتونستم تموم کنم هرچی مامانم زجرم داد باز زورش نرسید فقط خاطره بد از خودش گذاشت..آخرم انصراف دادم..نمیدونم پشیمونم یا نه اصلا میدونم الانم برگردم باز همینم درس نمیخونم..الان رفتم پیام نور راضیم...میگم کاش نگاه به مقدار درس خوندنم میکردم همون اول میرفتم پیام نور...دم دهن بقیه رو گل بگیر..به خودت نگاه کن که بعدا پشیمون نشی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

[QUOTE=361751218]الان همه فامیل میدونن چون هیچ جا نمیرم و اینا همش میگن باید رشته قبول بشی یعنی بیشتر از خودم از اونا ...[/QUOTE

دوستم چند سال واسه کنکور پزشکی میخوند رتبه نیاورد افسرده شد یکسال تمام ... . 

بعدش که باهاش صحبت کردم گفت الان که واقع بینانه نگاه میکنم تحت تاثیر جو میخواستم برم پزشکی ولی الان میبینم نه استعداد دارم و نه رویای من بود 

من نمیگم رتبه نمیاری اگر تا الان تلاش کردی بازم ادامه بده شانست رو امتحان کن ولی اگرم موفق نشدی خودتو نباز کنکور پایان زندگی نیست 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
من برا کنکور اصن درس نمیخوندم خیلی کم،تیزهوشانم بودم ولی اصن بیشتر نمیتونستم مامانمم معلم بود تو جو ...

آها چشم عزیزم مر♥️حتما  فکر میکنم برای حرفات به دلم نشست🥺♥️

[QUOTE=361751218]الان همه فامیل میدونن چون هیچ جا نمیرم و اینا همش میگن باید رشته قبول بشی یعنی بیشت ...

جان باشه عزیزم اره دقیقا همینطوره آدم خیلی تحت تاثیر جو هم عمل میکنه بعدا می‌فهمه چ بوده