2777
2789

واسه همیشه فرقی نداره با مردن ازدواج درس هرچی که باشه فقط از این خونه و این شهر برم دلم نمیخواد سال به سال حتی مامان بابامو ببینم چه برسه تک تک فامیلای آشغالمو 

دعا کنید برمم از جایی که هرلحظه با اعصاب و روانم بازی شده😭💔😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا ارامشت صلوات فرستادم

مرسی مهربونم💔🫂😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ایشالا یه جوری راحت شی از دستشونو خوشبخت شی

مرسی کاش بشه دیگه تموم بشه این درد😭🫂💔

عمیقا با گوشت و پوست و استخون درکت میکنم

از وقتی خودم رو شناختم، منم همینجوری بودم و همین رو خواستم

ولی ازدواج باز تو یه "خانواده" گیرت میندازه

و اصل "خانواده" میتونه مزخرف بشه. مشکل از هل دادن همه به سمت یه "کانون خانواده" ست

حالا میخواد پدر مادر باشه یا شوهر یا هرکی

هرکدوم یه جوری اذیتت میکنن

عمیقا با گوشت و پوست و استخون درکت میکنماز وقتی خودم رو شناختم، منم همینجوری بودم و همین رو خواستمول ...

جهنمه کسی که خانوادش پشتش نباشه از کی باید انتظار حمایت داشته باشه😔

بذار بهت بگم اون بیرون برات نریدن. وقتی نمیتونی خودت رو توی خونه کنترل کنی. بیرون بدتره! شوهر بدتر و درس و دانشگاه ام افتضاح… بهشت یه مکان نیست که پیداش کنی. سکوت کن! سعی نکن پدر و مادرت رو به بلوغ برسونی تو معلم اونا نیستی! روی خودت تمرکز کن! به موقعش میری… اما الان به جای دادن حس بد به خودت آرامشت رو حفظ کن و خودت برای خودت تصمیم بگیر و حد و مرز هاتو مشخص کن! اونا پدر و مادرتن اما باید به تو و فضای شخصیت و حد و مرزهات احترام بذارن. نذار برات تروما بسازن و به روحیه ات آسیب بزنن. مواظب خودت باش ولی تا وقتی مستقل بشی به اونا نیاز داری

جهنمه کسی که خانوادش پشتش نباشه از کی باید انتظار حمایت داشته باشه😔

زر مفت زده هرکی میگه ممکن نیست دشمنت باشن و بشن

دهن مارو سرویس کردن با عقاید و خواسته ها و انتظارات و امر و نهی ها و همه چیزشون

کاشیا من گمشم از زندگی اینا یا اینا از زندگی من

یکیمون باید کفن بشه که اون یکی خوب و خوش زندگی کنه!!

بذار بهت بگم اون بیرون برات نریدن. وقتی نمیتونی خودت رو توی خونه کنترل کنی. بیرون بدتره! شوهر بدتر و ...

پدر مادر ایرانی حد و مرز حالیشه؟ شعار ندین لطفا

تو کشوری که پدر سر بچه ی دختر/یا پسرش رو ببره قصاص نداره حرف از حد و مرز و شعور قلدر نبودن زدن، واهیه

بذار بهت بگم اون بیرون برات نریدن. وقتی نمیتونی خودت رو توی خونه کنترل کنی. بیرون بدتره! شوهر بدتر و ...

تروما ریدن تو کل روان و روحیه ام تا الان حتی واسه ازدواجم میدونم باب میل اونا باید باشه آدم تو محیطی که شکسته نمیتونه رشد کنه 💔😔😭

چرا؟ یه روزی خیلی دلتنگ مامان بابات میشه

شاید یه روزی دلتنگشون بشم اما دلم نمیخواد دیگه پیششون زندگی کنم و هرگز بابت کاراشون نمیبخشمشون