2777
2789
عنوان

بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 186 پست
اسباب کشی، شستن خونه جدید، وسایلامو جا میدم گلدونامد می رم جلو پنجره خونه جدیده وای اصلا هزارتا کار ...

ایوای

این الان سناریو بود؟😂😭

چه سخت و حتی اونجاهم خسته میشی😂😭

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

چند تا پسرن که من عاشقشونم، یکی خلافکار، یکی پلیس، یکی پولدار که 15 سال تقریبا ازم بزرگتر و بقیه که یادم نمیاد. همشون هم بالغ هستن اصلا پسر نابالغ جدیدا نمیتونم تصور کنم.

پسر که پولدار مجبوری دوست دخترش شدم، بعد همراهش باید برم مهمونی😂 و به خانوادم دروغ میگیم که مثلا فلان جا میرم. بعد من عاشقش میشم پسر هم خشک تحمل نمیگیره لعنتی ولی جنتلمن قربونش برم

(این تکیه‌ای از خیالات من، شدیدا سمی😅) 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر اون دوران گذشتتایپ شخصیتیم تا 22 سالگی خیالپرداز بود کاملاااااالان دقیقا برعکس شدم intj

😂خوبه که الان راضی از تایپ شخصیتتی

من ناراحت میشم اگه این قوه تخیلمو از دست بدم الان داره سوسو میزته😭😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

🤣🤣🤣🤣بعد ازدواج دیدی که همچین با یه حرکتم نمیشه

🤣🤣🤣🤣🤣پس چند تا میخواد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چند تا پسرن که من عاشقشونم، یکی خلافکار، یکی پلیس، یکی پولدار که 15 سال تقریبا ازم بزرگتر و بقیه که ...

🤣🤣🤣🤣ایجااااااان

چه دلی داری عاشق همشونم هستی😂😭

منی که رعییس جمهور کشوری خیالی به نام جولاند هستم،و قصد دارم امریکا را فتح کنم🙂‍↕️😅

😂😂همه تو کشوره جولان میدن

مرسی عزیزدلممم🥰انشاالله روزی خودت

مرسیییی🥹💗

میخوام بهت عذاب وجدان تزریق کنم برو درستو بخون بدو

الان دیگه دیره ولی مرسی😂

2810