2777
2789
عنوان

بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 186 پست
اره اتفاقا یه رمان هست تو روبیکا یه همچین داستانی داره نویسندشم یکی از رفیقامه هر دفه بعد هزار سال م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آیدا من خودمو برنامه جیمی فلن هم دعوت میکنم تو این تصورا😭

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

مال تو خوبهمال من ، منو پرت‌میکرد رو تخت با یه حرکت من‌با دنیای دخترونم خداحافظی میکردم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای وای

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا به ذوق اینا شبا می‌پرم تو تخت‌..کلا تو خاور میانه صلح برقرار می‌کنمبا فرازمینی ها ارتباط برق ...

🤣🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای وای

تازه هرشب حامله میشم بچمم میاد دنیا مدرسه میره‌دانشگاه میره شوهرشم میکنه بعد من صب از خواب بیدار میشم🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
تازه هرشب حامله میشم بچمم میاد دنیا مدرسه میره‌دانشگاه میره شوهرشم میکنه بعد من صب از خواب بیدار میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣چه سریعععع

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

دوسه سالی هست میخوام قبل خواب سناریو بسازم اما دیگه وقت نمیکنم

اینقدر خستم تا میخوام شروعش کنم خوابم میبره🙂

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

من دیوانه بودم خودمو تو کما تصور میکردم و ضجه زدن بقیه بالا سرم

برگاممم منمممم همییننن دقیقاااا

بعد یه تیکش به هوش میومدم ولی خودمو میزدم به بیهوشی ببینم چیکاز میکنن😂😂

دوسه سالی هست میخوام قبل خواب سناریو بسازم اما دیگه وقت نمیکنماینقدر خستم تا میخوام شروعش کنم خوابم ...

😭😭

2810