2777
2789
عنوان

همیشه استرس دارم کسی اینجور بوده

49 بازدید | 14 پست

دارم دیونه میشم همیشه انگار تو دلم رخت میشورن استرس یچیزی دارم منتظرم بزنم زیر گریه کلی مشاور رفتم ولی اصلا فایده نداشته قبلا ۴ ۵ماه قرص خوردم ولی دوباره از اول روانپزشک رفتم انواع مشاور رفتم مثلا چند مورد بگم‌من متاهلم مامانم اینا یه شهر دیگ الان چند وقته اومدم پیششون صبح میخان برن سرکار من میوفتم گریه زیر پتو حالم بد استرس میرن دکتر من استرس دلم پالتو میخاست امسال پارسال پالتو و کاپشن نو داشتم نخریدم امسال اومدم بخرم شوهرم گفت بزار سربرج دو سه روزه دنبال پالتوعم استرس گرفتتم دایرکت میدم انلاین شاپا استرس میگیرم الان میدونم بخرم گریم میگیره خوشحال میشما ولی عذاب وجدان میگیرم اگه نخرم حسرت میخورم چون دوساله دلم این پالتو رو میخاد هرچی دلم میخاد همینجورم نمیخرم حسرت میخورم میخرم عذاب وجدان میگیرم در دوحالتم استرس دارم دارم دیونه میشم توروخدا کمک کنید😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندساله ولی فک کنم از کرونا بیشتر شد اونسال دانشگاه رفتم و بعد دوسال تلاش هیچی قبول نشدم ازون موقع ب ...

وقتی استرس داری چه تغییراتی تو بدنت ایجاد میشه؟

تو چه موقعیت هایی بیشتر استرس داری؟

وقتی استرس داری چه تغییراتی تو بدنت ایجاد میشه؟تو چه موقعیت هایی بیشتر استرس داری؟

تپش قلب دل اشوبی شدید انگار قبل یه امتحان مهم باشه یا دور از جون پشت در بیمارستان باشم در این حد دستام بعضی اوقات عرق میکنه دو سه بارم نفسم بالا نمیوند که سرم زد بیمارستان برام خیلی وقتا بیشترم برای چیزایی که دست من نیست اینکه الان شوهرم چکار میکنه یهو استرسی میشم مامانم اینارو نمیبینم ازینکه حس میکنم دختر خوبی براشون نبودم استرسی میشم گوشیم زنگ میخوره استرسی میشم خانوادم جواب گوشیو ندن استرسی میشم همش فکرای منفی میاد تو سرم

تعریق شدید داری؟وسواس فکری؟

خیلی شدید نیست یعنی یسری اوقات شدید یسری اوقات خفیفه یسری اوقاتم اصلا نیست و بله وسواس دارم هم وسواس خوردن و تمیزی و ضدعفونی کردن هم فکری وسواس فکریم کمتره

2810