2777
2789

دوستان فقط اومدم تا بهم دلداری بدین منم جای خاهرتون😓

لطفاً نپرسین چی شد چرا فوت شد دل  گفتن جزئیات رو ندارم فقط میتونم بگم تصادف و یکسال نیم داشت  تپل بور قشنگ 😭

دیشب خیلی دلتنگش بودم انقد بیادش غصه خوردم تا خوابم برد خواب دیدم جوجم لاغر شده یجوری انگار داشت نابود میشد  منم فقط جیغ میزدم گریه ت خواب ناله میکردم ک یهو از خواب پریدم انقد حالم بد بود ک فرداش یه تب خال گوشه لبم زد 

انگار دلم داره منفجر میشه انگار دلم ت قفسه قصد خودکشی دارم دلتنگم چون بهترین راه‌حل از شر این دلتنگی فقط مرگه 

یشب خواب میدیدم پسرم زندس وکنارمه انقد خوشحال شدم انگار هرچه غمه از رو دلم برداشته شده گفتم بس چرا میگن پسرم مرده ت خواب خدا خدا میکردم دروغ باشه و من همش داشتم کابووس میدیم ک یهو از خواب پریدم 😭

چقد دلم واسه خودم سوخت 😭😭 چقد موهای خودمو کندم چقد خودزنی کردم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط ميتونم بگم خدا بهت صبر بده داغ سختيه😢😭😭😭

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

آخ عزیزدلم خدابه دلت صبر زینبیه بده ولی میدونی چیه اگه خودکشی کنی دیگه هیچوقت پسر کوچولوتو نمیبینیاااا بذار این چند صباح بگذره خیلی زود میگذره میدونم بادرد میگذره ولی بالاخره میگذره تو سرامتحان خدایی حواست باشه مردود نشی انشالله خدابهترشو جایگزین میکنه واون دنیا پاداش صبوریتو میده فقط صبر داشته باش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونم کم خیلی نه 😓

بزار پسر قشنگت آروم باشه و همبازی فرشته ها

گریه شما نمیزاره آروم باشه

با گریه شما غمگینه

بخندید و به بچه های دیگه مهربونی کنید،بخصوص بچه های یتیم 

اوت قدر شاد میشه که شک نکن بازتابش به زندگیت برمیگرده

2810