2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش که روغن کم شده بود .شب مهمون داشتم رفتم سوپرری روغن بخرم .دیدم یه صفه طولانی برا روغن واستادن 

آقا رضا صاحب مغازه هی میگفت برید برید که روغن تمومه

یهو منه خر از اون ته داد زدم آقا رضا تو رو خدا امشب منو بی روغن نکنی 😢😢😢😢😢

من یه چیزی برا خودم خیلی خنده داره یادش میفتم با مامانم رفتیم ماساژ ازینا ک از رو پوست بدن مزاج و... ...

😁😁😁😁😁😁😁

می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊
چند سال پیش که روغن کم شده بود .شب مهمون داشتم رفتم سوپرری روغن بخرم .دیدم یه صفه طولانی برا روغن وا ...

😂😂😂😂😂😂

چند سال پیش که روغن کم شده بود .شب مهمون داشتم رفتم سوپرری روغن بخرم .دیدم یه صفه طولانی برا روغن وا ...

ای داد اون صف طولانی الان زندن یا تبخیر شدن خودت در چه حالی🤣🤣🤣🤣

تازگیا اینقدر به دخترم میگم بنویس موقع غذا هم میگم بیا بنویس میگه مامان من که نوشتم درسامو تازه یادم ...

😂😂😂😂من دخترم اینقدر نک مدادشو نمیتراشید که هی بهش میگفتم بتراششششش...بعد یه روز رفته بود دستشویی داد زدم مامان بتراششششششش😂😂😂

یاد اون کلیپ افتادم آقا رضااااا 😂😂 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
2810