2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
انشالله سال دیگ همین موقع بغلته

قربونت برم برادخترمنم دعاکن  دوست دارم زودتر نوه داربشم  10ماهه عروس شده من عجلمه برانوه😍😍😍

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

منم یادمه وقتی واسه زایمان میرفتم از شب قبل نخوابیدم تا صبح بعد رفتم بچه هامو با گریه سپردم به مادرشوهرم و تا بیمارستان گریه کردم بعضی وقتا دلم واسه اون روزا تنگ میشه الان ۷ماه گذشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی نه پسرت کوچیک نیست الان وقته باهم همبازی میشن نکران نباش

فدات شم 

دیوونه شدم

در حد مرگ امروز از خودم کار کشیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو که انقدر کدبانو هستی و همه چیزو خوب مدیریت میکنی، حتما میتونی تعادل رو برقرار کنی و هم به خوبی از پسر کوچیکت و هم از نی نی کوچولو مواظبت کنی🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
منم یادمه وقتی واسه زایمان میرفتم از شب قبل نخوابیدم تا صبح بعد رفتم بچه هامو با گریه سپردم به مادرش ...

منم اینقدر کریه کردم چشام درد میکنه

هی به پسرم میگم بیا بغلم

احساس میکنم هیچکسو اندازه پسرم دوست ندارم 

اصلا نمیدونم حسم به بچه دومم چیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات شم دیوونه شدمدر حد مرگ امروز از خودم کار کشیدم

ناشکری نکن خدا بهت داده شکر گزار باش من دو قلو داشتم چی بگم

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
تو که انقدر کدبانو هستی و همه چیزو خوب مدیریت میکنی، حتما میتونی تعادل رو برقرار کنی و هم به خوبی از ...

خیلی فشار روانی رومه احساسمو به نینی دومم نمیدونم اونم پسره

حس میکنم کل عشقم متعلق به پسر اولمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینقدر کریه کردم چشام درد میکنههی به پسرم میگم بیا بغلماحساس میکنم هیچکسو اندازه پسرم دوست ندارم ...

عزیزم عاشقش میشی من استرس اینکه بچم سالمه یا نه داشتم اخه شرایطم خاص بود واقعا همه نگران بودن

ناشکری نکن خدا بهت داده شکر گزار باش من دو قلو داشتم چی بگم

ناشکری ن اصلا 

خدارو هزار مرتبه شکر میکنم 

انگار ترسیدم نمیدونم قاطی کردم خودم بچه خواستم اصلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم برادخترمنم دعاکن دوست دارم زودتر نوه داربشم 10ماهه عروس شده من عجلمه برانوه😍😍😍

انشالله بزودی صاحب ی نوه ناز و سالم میشی

مامان بزرگا عشقن البته که شما خیلی جوونی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم وقتی میخاستم برم زایمان دوم مثل الان توغم توی دلم بود برای دخترم.دخترم خیلی وابسته به من بود تارفتم وبیام خیلی گریه کرده بود کلاس دوم بود.یادمه وقتی روی تخت خابیدم باخودم گفتم من کسی راتوی دنیا به اندازه دخترم دوست نخاهم داشت حتی این بچه که میخابیا وبعدبیهوشم کردن.چشم بازکردم دخترکوچولوم دیدم وای چقدر دوستش،داشتم حتی از خاهرش بیشتر دوستش،داشتم ودارم.خلاصه خوشحال باش بهترین لحظات زندگیت است

انشالله بزودی صاحب ی نوه ناز و سالم میشیمامان بزرگا عشقن البته که شما خیلی جوونی

الهی دورت بگردم فدات بشم اره40سالمه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم