2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره بی شرفففف

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 34 پست
نزدیک سی شوهرم نمیکنم برم گم شم راحت بشم😔

ازکجا معلوم شوهر بدتر باشه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو ک قشنگ داغون کردنالان دوره افتادم زخمارو خوب کنماعصاب داغون جسم از اعصاب داغون تر

دقیقاا منم داغون کردن انگار نه انگار من یه آدمم باید باب میل اونا رفتار کنم حرف بزنم لباس بپوشم😭😔💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ازکجا معلوم شوهر بدتر باشه

هعی 💔😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خب بابا خودت میدونی دیگه رو احساساتت کنترل داشته باش.یچیزی میگن.باید سعی کنی ی گوشت در باشه یه گوشت ...

با اعصابم بازی میکنه الان این چه حرفیه که تقاص پس بدی بدبخت بشی 😔

شاغلی ؟

نه متاسفانه 

محدود کمی از مادرا نفرین رو زبونشون هس خیلی بده واقعاخدا کمکت باشه

خیلی بده 😭💔

با اعصابم بازی میکنه الان این چه حرفیه که تقاص پس بدی بدبخت بشی 😔

عزیزم همه مادرا وقتی عصبانی هستن ی حرفی میزنن و اینم بگم که نفرین مادر هیچ وقت نمیگیره چون از ته دل نمیگه خودتو ناراحت نکن برا همه پیش میاد

دختر نازم

عزیزم همه مادرا وقتی عصبانی هستن ی حرفی میزنن و اینم بگم که نفرین مادر هیچ وقت نمیگیره چون از ته دل ...

دلم بردیده ازش دیگه نمیخوام اینجا باشم😔

دلم بردیده ازش دیگه نمیخوام اینجا باشم😔

من بجات باشم ی کار خوب پیدا میکنم کار میکنم هم داخل خونه کمتر هستم همم سربه سر مادرم نمیزارم هرچی گفت بگو باشه حالا اگه خواستی کاره خودتو انجام بده ولی حداقل بگو باشه که کل کل نکنه باهات

دختر نازم

2810