2777
2789
عنوان

اولین بار چطور با مادرتون راجع به ازدواج صحبت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با وجود خانواده حساس راحت حرف میزنم در مورد ملاکام ، سن ازدواج ، رفتار با شوهر و اینا .. یادم نیست بار اول کی بود ولی الان ۱۸ سالمه 😂😂

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من ۱۹ سالمه و بهش گفتم که علاقه دارم ازدواج کنم لطفاً نگو بچه ای😂خانواده ماهم اینطوریه ولی من با ما ...

چند بار سعی کردم

اما خب همیشه هم جبهه میگیره

هم من خجالت میکشم

پ.ن:مامانم ناراحتی اعصاب شدید داره

شغلتون چیه که مستقلین؟

راستش دلم نمیخواد کسی ناراحت یا حسرت بکشه اگر بگم❤ مهندسی خوندم شرکت دارم. یه ادم معمولیم 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

چند بار سعی کردماما خب همیشه هم جبهه میگیرههم من خجالت میکشمپ.ن:مامانم ناراحتی اعصاب شدید داره

آها پس ازین لحاظ که مانع رفتاری دارین سخت تر میشه

ولی بنظرم یهو نگو اصلا

سعی کن یه مدت فقط از چیزای فرعی ازدواج و ازدواج بقیه و این چیزا بگی بعد یه مدت نظرشو بپرس 

من جرئت ندارم بگم فلانی ازم خواستگاری کرده{دانشگاه و...}

وا چرا

خواستگاری که چیز بدی نیست 

اتفاقیه که برای همه دخترا میفته

باید از یه جایی بهشون بگی کم کم عادی بشه براشون 

من جرات نمیکنم بگم از یکی تو اینستا خوشم اومده یا باهم حرف میزنیم 

جنگ میشه اگه بگم 

2810