2777
2789
دقیقاااااین تقسیم بندی رو من درک نمی کنم.چرا یه نفر براساس طلاق پدر و مادرش یا عدم طلاقشون باید باها ...

آره دقیقا

بعد فکر میکنن همین که مادر و پدر با هم زندگی کنن همه چی حله دیگه بچه نیازی نداره مشکلی نداره حسرتی نداره و...:| و به فکر بچشون نیستن

درحالی که بچه حتی کلا پدر مادر نداشته باشه خیلی بهتر از اینه که پدر مادر بد و بی مسئولیت داشته باشه

حالا طلاق که یه اتفاق عادی یا حالا غیر عادی (ولی واقعا هم عادیه) بین پدر و مادره میان همه چیو ربط میدن بهش

حتی یه قشری هستن اتفاقا از قشر خیلی ضعیف و پر از مشکل جامعه هم هستن اونوقت بچه ی طلاق بودنو مورد اخلاقی میدونن و... 

اصلا آدم میمونه چی بگه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چند وقته ازدواج کردید؟

حدوداً ۵ سال

همسرم صبر کرده بود پسرش بزرگ تر بشه بعد ازدواج کنه ولی موقع طلاقشون ۲ سالش بوده.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

حدوداً ۵ سالهمسرم صبر کرده بود پسرش بزرگ تر بشه بعد ازدواج کنه ولی موقع طلاقشون ۲ سالش بوده.

بچه الان چند سالشه؟

چند وقته اومده پیشتون؟

فکر کنمبچه پسر،ارتباط بهتر بر قرار میکنه کلا

آره دقیقابعد فکر میکنن همین که مادر و پدر با هم زندگی کنن همه چی حله دیگه بچه نیازی نداره مشکلی ندار ...

من خودم از اونایی بودم که تو جنگ و دعوای پدر و مادر،،بزرگ شدم اما جدا نشدن از اون زندگی یه اعصاب داغون و یه روح مریض و یه سرنوشت پر فراز و نشیب نصیبم شد.

اونا درک ندارن پدر و مادر بی مسئولیت چه با طلاق چه بی طلاق به درد نمی خورن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بچه الان چند سالشه؟چند وقته اومده پیشتون؟فکر کنمبچه پسر،ارتباط بهتر بر قرار میکنه کلا

الان ۱۵ سالشه

۱ سال و نیم

آره پسرا راحت تر ارتباط می گیرن ما انگار دو تا دوستیم و برادر کوچیکمه حس این که من زن پدرش باشم نداره حتی اسم کوچیک خودمو صدا می زنه با هم راحتیم شاید چون پسره راحت تر ارتباط می گیره.

من خودم از اونایی بودم که تو جنگ و دعوای پدر و مادر،،بزرگ شدم اما جدا نشدن از اون زندگی یه اعصاب داغ ...

دقیقا درسته

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره درست میگی.خوشبخت و خوشحال باشید💝

خیلی ممنونم،،همچنین.💞💞🌹🌹

2810