2777
2789
مساله اینه ک خلا ای که این جور بچه ها دارن نداشتن خانواده درست درمونه که حتی پدر مادر طلاق نگیرن هم ...

همین دیکه.

چقدر ادم باهم مثلا خانوادن،اما پر از کمبودن.‌‌‌.....پایه خراب باشه،فرق نداره،طلاق یا زندگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم😢اینروزارو زندگی کردم…مادر منم از شوهرش بچه اورد.بعدش زن پدرم بچه اورد،و الان توقع دارن و ...

خبلی سخته

من خیلی عصبی میشم

هردم با مامانش دعوام میشه

با خودشم حرف زدنی هی میگم فقط ب خودت اهمیت بده ب کسی وابسته نباش و پیشرفت کن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

هرلحظه حس کمبود دارنهیچوقت از ته دل خوشحال نیستنهمیشه خلا دارن تو زندگیشوناسترس جدایی از والد و..... ...

والا اینارو منی ک مامان بابام هستنم دارم و داشتم همیشه

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
نبود پدر دردناکه؟واقعا کمبود هست؟

اره خیلی 

از چس ناله بدم میاد ولی اره کمبودش آسیب زاس 

انقدر ک میترسم بچه دار شم و آسیبارو ب بچم انتقال بدم

آسیب از این بیشتر نمیدونم چطور با شوهرم رفتار کنم؟

من هیچوقت صحنه پر محبت رفتار پدر مادرمو ندیدم

آسیب اینه ک یاد میگیرم بی ارزشم ک ترک شدم توسط پدرم

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
اره خیلی از چس ناله بدم میاد ولی اره کمبودش آسیب زاس انقدر ک میترسم بچه دار شم و آسیبارو ب بچم انتقا ...

الان متوجه شدن‌ببخشید ناراحتت کردم.

اگه هفته ای ۱ بار هم پدرت رو میدیدی باز این خلا رو داشتی؟

حتی اکه پول خیلی باشه؟

بحث پول نی منظور از حسرت نبود مادر یا پدره مثلن آدم با خودش میگه کاش منم مث بچه های دیگ پدر مادرم پیش همدیگه میموندن و با حسرت ب بچه هایه دیگ همیشه نگاه میکنن:)

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

حالشون خوبه؟خوشحالم این حرفا رو میشنوم

دوستم بابا مامانش طلاق گرفتن  پیش مادرش زندگی میکنه خیلی توی خودشه ولی راضیه ، از اون به بعد هم پدرش نیومد برا دیدن بچها و رفت ازدواج کرد الانم یه پسر داره 

واقعا حیف که خدا به همچین مردایی بچه میده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2810