2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اون دیگه بستگی به نوع اجاره نامه داره که حق فسخ گذاشتید یا خیراگر پس انقضای مدت نرفتن باید خلع ی ...

فقط یک نفر امضا زده به عنوان شاهد این مشکل ایجاد نمیکنه ؟  حق فسخ رو هم برا وقتی گذاشتیم که اگه همسایه ها ازتون ناراضی باشن باید تخلیه کنید

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اولا که درست صحبت کنید دوما شما شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادید بهتره دقت کنید در صحبت کردنتون

درست صحبت کردن اول شما یاد بگیرید 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
گزارشتون رو میزنم تا دفعات بعدی مواظب کلامتون باشید بانو

دیدی آخرش شماره پروانه حتی الکی برای یکی دیگه هم ندادی

یک نصیحت که میدونم گوش نمیکنی

(انسان) اگر یک هنری داشته باشه باید باعث افتخارش باشه که اون هنر رو بدون (ادعا) دراختیار دیگران قرار بده

توی سریال رقص پرواز مهدی هاشمی یک دیالوگ داره میگه هرکسی مسئول یک سرویس بهداشتی که میشه فکر میکنم خداوند بالاتر و مهم تر از آفتابه نیافریده

شما هم اگر موکل خیالیتون حق الزحمتون رو نداده لازم نیست سر آدم های دیگه که صرفا یک سوال ساده پرسیدن فخر بفروشید

حالا هم توی مرکز خیالیتون بهتون خوش بگذره و میتونید از این پس بگید کانون قبل طرح تسهیل بودید (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

فقط یک نفر امضا زده به عنوان شاهد این مشکل ایجاد نمیکنه ؟ حق فسخ رو هم برا وقتی گذاشتیم که اگه همسا ...

شاهد مسئله ای توی حق فسخ ایجاد نمیکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه