2777
2789
عنوان

کیا هیشکی تو قلبشون نیست😐

52 بازدید | 9 پست

من قبلا رو یکی کراش داشتم اما برام غیر جذاب شد عاشق هم شدم قبلا

الان کسی رو دوس ندارم قلبم خالیه😐😂

همیشه دوس داشتم این اتفاق برام بیفته ببینم چ حسی داره چون همیشه رو یکی کراش داشتم لاقل

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

منم فقط یه کراش داشتم سالی یه بارم نمیدیدمش 

هیچ زندگیم عین کف دست🤣

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول کسی و دوست ندارم

البته کراش خواننده و بازیگر اینا بوده ها بالاخره همه دارن و طبیعی ولی ادمای اطراف نه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

هیچوقت نه کراش داشتم نه پارتنر(طبق کلمات امروزی چقدرم بدم میاد) ۴۰ سالمه مجردم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

من تجربه کردم حس خوبیه امید و انگیزه پیدا میکنی و دلگرمی و قتی کسی رو دوست داری اما اگه طرفت خیانت کنه یا بهش نرسی همیشه دلت ، میسوزه و نمی تونی جوابی به دلت بدی پس سعی کن راحت عاشق کسی نشی

من تجربه کردم حس خوبیه امید و انگیزه پیدا میکنی و دلگرمی و قتی کسی رو دوست داری اما اگه طرفت خیانت ک ...

حسی که من الان دارم تنهایی و غمه

البته تازه تجربش کردم

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

حسی که من الان دارم تنهایی و غمهالبته تازه تجربش کردم

تنهایی بعد اینکه از خیانت دلت بشکنه بدتره ، لاقل وقتی کسی رو نداشتی که دوسش داشته باشی میگی اوکی پیش نیومده اما وقتی کسی رو که دوست داشتی دلتو بشکنه دیگه بی میلی میشی و بی اعتماد ..