2777
2789

خودش ۴۸سالشه .۱۵سالی میشه طلاق گرفته .

بچه هاش هم پیش شوهرشن .

خواستگار کما بیش داشت ولی جوابش به هر دلیلی منفی بود .

الان به یه نفری بله گفته که میگن نزدیک ۷۰سالشه .دوتا دختر داره که یکیش طلاق گرفته و یه پسر معلول ذهنی .

آقاهه میگن ۳تا خونه داره .

اولش گفته بودن نصف یکی از خونه ها مال خالم ولی الان زدن زیرش و گفتن ۲۰سکه .خاله و مامان بزرگم هم قبول کردن .

الان نصف خاله ها و دایی ها مخالفن نصفشون موافق. 

مامانم مخالفه میگه تو میخوای شوهر کنی یا پرستارش بشی .

میگه اگه میخوای بری حداقل یه خونه ای چیزی به نامت بکنه تا اگه یه بلایی سرش اومد از خونه نندازنت بیرون .

ولی انگار نه انگار ...به این چیزا فکر نمیکنه خالم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

۱۵سالی مجرد موندن کم چیزی نیس .

با مامان بزرگم توی یه خونه ،نه تفریحی نه چیزی .

به نظرتون ۲۰تا سکه معقوله ؟

راستی آقاهه می‌گفت دختر و پسرم پیش خودمون نیستن ،نمیدونم اونا کجا میمونن

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس به چی فکر میکنه؟

ازدواج یا عاقلانس یا عاشقانه

این ازدواج هیچ عقلی قبول نمیکنه،نه پشتوانه ای،نه خونه ای نه چیزی

حتی اگه آقا حقوقم داشته باشه با این بچه هاش چیزی ب خانوم نمیرسه

ازش نپرسیدید دلیل این کارشو؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
یکم طاقت بیاره شاید جوون ترش رو پیدا کرد اون که با این شرایط ازدواج می‌کنه می‌تونه شوهر بهتر پیدا کن ...

میگه سنش به قیافش نمیخوره .جوون مونده .

میگه سنش به قیافش نمیخوره .جوون مونده .

چه ربطی داره سن طبیعی الان مگه چقدره 60 سال بالا دور از جون خاله شما بخاطر پنج سال داره ازدواج می‌کنه دوباره بیوه میشع

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

پس به چی فکر میکنه؟ازدواج یا عاقلانس یا عاشقانهاین ازدواج هیچ عقلی قبول نمیکنه،نه پشتوانه ای،نه خونه ...

حقوق نداره .

راستش خودمون فکر میکنیم خسته شده از موندن توی خونه .

چندین سال افسردگی داشت به خاطر بچه هاش.

اهل گشت و گذاره ولی کسی نیس ببرتش بیرون .اقاهه بهش گفته میبرت هرجا بگی میگردونمت .

فردا یه جورایی بله برونشه.

خودش الان به فکر مراسمشه .

پیشش کسی نمیتونه حرف بزنه ،همه خاله ها و دایی ها خونه ما جمع شده بودن تا نفهمه خالم 

چه ربطی داره سن طبیعی الان مگه چقدره 60 سال بالا دور از جون خاله شما بخاطر پنج سال داره ازدواج می‌کن ...

همه همینو میگن .ولی انگار خیلی به دلش نشسته این مرده 

حقوق نداره .راستش خودمون فکر میکنیم خسته شده از موندن توی خونه .چندین سال افسردگی داشت به خاطر بچه ه ...

نمیدونم چی بگم والا

حق داره،بالاخره باید سر و سامون بگیره

تنهایی خیلی سخته

ولی آخه نه با این آدم):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.