2777
2789
عنوان

شما اگه ی پس انداز تقریبأ زیاد داشته باشین واسه شوهرتون رو میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 108 پست
ممنون گلم فقط به سوال من اگه بخوام بعد چند ماه کل پولم(پول اصلی ) و برداشت کنم میتونم ؟

اره یه مقدار از پولت کم میشه ولی بعد یه هفته برمیگرده به حسابت یعنی پولت کاملا سرجاشه چون سپرده هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مد شده این پرنسسا میگن نسل مادرررااااامون دیگه تکرار نمیشه و دخترای الان الن بلن،درصورتی که همو ...

من یعنی واقعا توش موندم

که بابام برمیگرده به من میگه مادرت برام عزیزه و فلان

بعد من عملا میبینم چقدررر با بی احترامی و چقدرر مزخرف باهاش رفتار میکنه

بخوره تو سرشون واقعا

مادر منم از همین زنای قدیمه که هیچ چیز برای خودش نخواسته و اینقدر با خدا و فلانه که میگه من همه کارو برای رضایت خدا کردم و فلان!!!!

هیچوقت نمیتونم و نمیخوام اینجوری باشم. حس حماقت و بیچارگی بهم دست میده میبینمش

نه اصلا اینکارونکن،موقع پس گرفتن نقره داغت میکنن،من هروقت بهش پول دادم جرات نداشتم بگم بده سریع متهم میشدم به گشنه گدا،نوکیسه،تازه به دوران رسیده،جالبه پول خودشم نبوده که من پس انداز کردم واسه قبل ازدواجمه،الانم تقریبا ۷۰۰ طلا دارم نمیزارم رنگشو ببینه،حتی یک ریال پول طلاها ازاون نبوده،از خودم هست

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
حرص در بیار بود! من که خوندم هم حرص خوردم دیگه‌ فکر کن تو چه حسی داشتی :|

به خدا خیلی حرص درآر بود اون لحظه 

قابلیت اینو داشتم قاتل بشم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
ممنون گلم فقط به سوال من اگه بخوام بعد چند ماه کل پولم(پول اصلی ) و برداشت کنم میتونم ؟

بزار بانک شهر صندوق گنجینه

سود ۲۳ درصد اگر صدور از محل سود بزنی تا ۲۸ درصد سالیانه

هر وقت هم بخوای میتونی برداری( سه روز قبلش باید درخواست بدی)

مگه اسمش زندگی مشترک نیس ؟

نمی‌دونم چی بگم .ولی این رسم زندگی نیس .

اون ماشینی که همسرت قراره بگیره تو میخوای سوارش شی،تو آسایشت بیشتر میشه .

اگه شوهرت پول لازم داشته باشه و تو ندی بهش اوج بی معرفتیه .

البته از نظر من ..‌.بازم خودت میدونی 👩🏼‍🦯

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
افرین ب شعورت خواستی هم رو کنی اینجوری کنهماهنگ کن پولو بابات بدهالکی بگو وام برام جورشدهماهانه باید ...

بدحساب متاسفانه.  ولی در حد چند ملیون بهش دادم میگم از داداشم گرفتم بعدا پس میگیرم . ولی کل پولم هیچوقت رو نمیکنم . چون آینده دخترم هم دست منه . شوهرم بیخیاله

2810