راستش اون اعتمادی ک باید بین منو شوهرم نیست از هر لحاظی ک فکر کنید ب هم اعتماد نداریم اما خب من عاشقشم اونم دوسم داره حالا زندگیه ما خیلی جای پیشرفت داره من از مجردیم ی پس اندازی دارم اما گذاشتم برای روز مبادا ب نظرتون بدم بهش ب عنوان قرض ک ماشیمونو عوض کنیم ؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرص در بیار بود! من که خوندم هم حرص خوردم دیگه فکر کن تو چه حسی داشتی :|
به خدا خیلی حرص درآر بود اون لحظه
قابلیت اینو داشتم قاتل بشم
اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
افرین ب شعورت خواستی هم رو کنی اینجوری کنهماهنگ کن پولو بابات بدهالکی بگو وام برام جورشدهماهانه باید ...
بدحساب متاسفانه. ولی در حد چند ملیون بهش دادم میگم از داداشم گرفتم بعدا پس میگیرم . ولی کل پولم هیچوقت رو نمیکنم . چون آینده دخترم هم دست منه . شوهرم بیخیاله