بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهبه😍😍😍ببین ترنج جان چیکار کرده🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩نوش جونتون قشنگم❤️❤️😘😘
قربونت برم مهربون🥰😍😘🤩😘🤩عزیزدلمی
راستی اونموقع ک تصمیم ب رفتن گرفته بودی واست آیدی تلگرامم و فرستادم 😁😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جووونت چه تزیین قشنگی خواهر جونم🤩🤩😍😍❤️❤️قرمه سبزی هنوز آماده نشده البته😂
عکس قرمه سبزی لطفاً😍🥰😘😋😋😋😋
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای دورت بگردم 🥲🥲❤️❤️من اون موقع صدام زدن رفتم از سایت بیرون بعدشم رفتم شام خیلی معذرت میخوام شرمن ...
نوش جانت باشه فداتشم این چه حرفیه😍😍قربونت🫂🫂
عزیزدلی❤️❤️💋💋🫶🫶اره اون موقع اینقد شرایط بدی داشتم دور فقط شدمبعد چون تعلیقی خواستم نمیتونستم جوا ...
🥰😍🥰😍😘😘قربونت برم تموم شد رفت دیگه بهش فکر هم نکن
باشه 🥰