2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتین🥘🍳🍲

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 58 پست
😍😍🥰🥰 بفرمایید

به‌به😍😍😍ببین ترنج جان چیکار کرده🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

نوش جونتون قشنگم❤️❤️😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

به به چه باسلیقه،شام ما هم جای همه خالی خورشت لوبیا

مرسی قشنگم❤️❤️

نوش جونتون عزیزدلم😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به‌به😍😍😍ببین ترنج جان چیکار کرده🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩نوش جونتون قشنگم❤️❤️😘😘

قربونت برم مهربون🥰😍😘🤩😘🤩عزیزدلمی 

راستی اونموقع ک تصمیم ب رفتن گرفته بودی واست آیدی تلگرامم و فرستادم 😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جووونت چه تزیین قشنگی خواهر جونم🤩🤩😍😍❤️❤️قرمه سبزی هنوز آماده نشده البته😂

عکس قرمه سبزی لطفاً😍🥰😘😋😋😋😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

وای ننه بهاری اومدی😍

خوش اومدی 

نوش جونتون باشه 🙏🙏🌹🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عکس قرمه سبزی لطفاً😍🥰😘😋😋😋😋

وای دورت بگردم 🥲🥲❤️❤️من اون موقع صدام زدن رفتم از سایت بیرون 

بعدشم رفتم شام 

خیلی معذرت میخوام شرمنده ندیدم پیامتو وگرنه عکسشو میفرستادم حتما

حالا حتما یه روز ک عکس گذاشتم تگت میکنم عزیزدلم،هرچند به پای هنر شما نمیرسه کدبانو جونم قشنگ جونم❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂

🦋✨️
وای دورت بگردم 🥲🥲❤️❤️من اون موقع صدام زدن رفتم از سایت بیرون بعدشم رفتم شام خیلی معذرت میخوام شرمن ...

نوش جانت باشه فداتشم این چه‌ حرفیه😍😍قربونت🫂🫂

قربونت برم مهربون🥰😍😘🤩😘🤩عزیزدلمی راستی اونموقع ک تصمیم ب رفتن گرفته بودی واست آیدی تلگرامم و فر ...

عزیزدلی❤️❤️💋💋🫶🫶

اره اون موقع اینقد شرایط بدی داشتم دور فقط شدم

بعد چون تعلیقی خواستم نمیتونستم جوابت بدم🌸

بهت اونجا پیام میدم همو داشته باشیم🥰🥰❤️❤️🫶🫶😍😍

نوش جووونت چه تزیین قشنگی خواهر جونم🤩🤩😍😍❤️❤️قرمه سبزی هنوز آماده نشده البته😂

مرسی قشنگم 😘❤️😘

به به😍نوش جان عزیزم❤️❤️

وای ننه بهاری اومدی😍خوش اومدی نوش جونتون باشه 🙏🙏🌹🌹

اره اومدمممممم😌😌🤩🤩🥰🥰😍😍

مرسی خوشگلممممم😘😘💋💋❤️❤️🫶🫶

عزیزدلی❤️❤️💋💋🫶🫶اره اون موقع اینقد شرایط بدی داشتم دور فقط شدمبعد چون تعلیقی خواستم نمیتونستم جوا ...

🥰😍🥰😍😘😘قربونت برم تموم شد رفت دیگه بهش فکر هم نکن

باشه 🥰

🥰😍🥰😍😘😘قربونت برم تموم شد رفت دیگه بهش فکر هم نکنباشه 🥰

باشه عشق دلم❤️❤️😘😘💋💋🌷🌷💖💖