2777
2789
عنوان

چیکار کنم وسواس بگیرم

57 بازدید | 11 پست

من تمام روز تو خونه ام کارای خونه رو میکنم و اسپزی و… 

اما شوهرم همیشه خانه داری زنای دیگه رو‌تو سر من میزنه مثلا یه دوستی داره زنش خیلی خیلی وسواسه حتی تو فریزرشون چیزای هم رنگ رو کنار هم کذاشته و طبقه بندی خاصی داره 

بعد من همش خونم تمیزه ولی خب اندازه اون وسواسی نیستم که دائم در حال سابیدن باشم

و البته همسرمم بسیار بی نظمه و روی بی نظمیش وسواس داره یعنی مثلا یه عالمه برگه ها و پرونده هاش رو مبله من که میخوام تمیز کنم میگه دست نزن تا خودم بیام تمیز کنم 

منم میخوام از این ب بعد مثل خودش گیر بدم چیکار کنم وسواسی بشم 

تا بفهمه خوب نیست تا بفهمه منم بخام مثل اون گیر بدم هر سری زندگی ب دهنش تلخ میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما مشکلی نداری؛ شوهرته که می خواد با ایراد گرفتن مثلا شما رو کنترل کنه ؛ حقیر کنه و بگه خودش بهتره

فقط باید اعتماد به نفس داشته باشی و از خودت تعریف کنی. و ایرادهای خودش رو بروش بیار که اینقدر پررو نشه

از حرفاش حالم بده از اینکه این همه زحمت میکشم ب چشمش نمیاد و فقط بقیه رو میبینه 😭

تو هم یه چیزی رو پیدا کن پتک کن بزن تو سرش

هر بار که اینو گفت جای اینکه بیفتی فکر تغییر خودت یه جوری جوابشو قاطع و محکم بده بشه آخرین بارش