2777
2789

۱۸ روزشه رفلاکس داره دکتر قطره داده الان دو روزه شبا اصلا نمیخوابه تازه ماساژش هم میدم شیفتی هستیم منو مامانم و آبجیم بازم خسته میشیم شوهرمم میخوابه صبح بره سرکار از اینور این گریه میکنه پسرمم بیدار میشه🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

شیر خودتو میخورد ؟؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جوجه، یاد دخترم افتادم ... من و مامان و خواهرم سه تایی کم میاوردیم از بس گریه میکرد.

ماساژ دور ناف رو یادبگیر، مدل خوابوندن رو دست که بچه باید به شکم رو ساق دست بخوابه و تکان دادن ... صدای سشوار ... انشالله کمکی کنه زودتر بخوابه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
از منی که‌ پسرم تا ۳ سال نعره میزد به تو نصیحتدو تا میخ محکم به دو طرف دیوار ببند و یه ننوی محکم برا ...

آخه گهواره داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای ننه جان🥹🥹🥺🥺 هیچ تجربه ای ندارم ولی دعا میکنم، رفلاکس نی نی جان رفع بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

كم كم بهش شير بده 

حتما باد گلوش رو بگير

رو سطح شيب دار بخوابونش ك شير تو گلوش نياد

اگر خيلي اذيت ميشه شير خودت نده برو دكتر براش شير خشك مخصوص رفلاسك بده 

اصرار نكن به شير خودت 

اره

اش نخور سبزی نخور حبوبات نخور 

برنج ، آبگوشت گوسفندی ، تخم مرغ سیب زمینی بخور. شیر گاومیش و عسل کره گاومیش 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اش نخور سبزی نخور حبوبات نخور برنج ، آبگوشت گوسفندی ، تخم مرغ سیب زمینی بخور. شیر گاومیش و عسل کره گ ...

همه اینکارا رو میکنم 🤣🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كم كم بهش شير بده حتما باد گلوش رو بگيررو سطح شيب دار بخوابونش ك شير تو گلوش نياداگر خيلي اذيت ميشه ...

همه اینکارا رو میکنم 

دکتر گفته مشکلی نداره ولی از چند روز دیگه شیر خشکم بهش میدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40