2777
2789
عنوان

چه اخلاقی از بچگی باهاتون مونده

76 بازدید | 11 پست

خودم میخوام یه خاطره بگم ، دوازده سالم بود کلاس پنجم بودم معاونمون گفت فردا برا خودتون بادکنک بیارین و از مطالبی که بهتون یاد دادیم در مورد دوست خوب و فلان یکی از شعار ها رو روش بنویسید ، فردا شد و من یه بادکنک صورتی خریدم تو کلاس مثل همه ی بچه ها باد کردم و حتی یادمه بند نبود ببندمش از نخ شال گردنم کندم و اونو بستم بعد روش شعار "توانایی نه گفتن" بود فکر کنم همچین شعاری بود روش با ماژیک نوشتم بعد معاون گفت تو سالن بیارید یه درخت گذاشتیم بذارید رو اون عکس بگیریم و فلان بعدش گفت هر کی بادکنکشو برداره بره ، منم برداشتم مال خودمو اومدم کلاس بعد یکی از بچه ها حرف زور زد که بادکنک مال خودمه ، منم که چون سال های قبلی اون مدرسه نبودم همه باهام لج بودن همه اومدن گفتن مال اونه بده بهش گفتم نه نشون به این نشون که نخ شال گردن خودمه ، نوشته دست خط خودمه ، مامانشم اومده بود و معلم هم کلاس بود دیدم اینا پافشاری میکنن ازم بگیرن به دختره گفتم این بادکنک مال توعه؟ گفت آره بده به من گفتم باشه بیا بعد در صدم ثانیه از جامدادیم مدادمو درآوردم و بادکنک و ترکوندم ، ترکوندن من همانا و جیغ دختره همانا...😂😂

خلاصه من خودم این اخلاق تا الان باهام مونده و هزار برابر هم قوی تر و مصمم تر از اون موقع هستم، دیگی که برا من نجوشه نمیذارم سر سگ توش بجوشه😁

شما هم از اخلاقایی ك باهاتون موندن بگید.

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسو بودنم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

وای دمت گرم 

منم تقریبا اینجورم

ولی تقریبا یکم حسودم هستم متاسفانه

و از اینکه کسی بخواد از مالم بدون اجازه استفاده کنه حرصم میاد حاظرم مثل شما بترکونم وسیله ام رو ولی گیر کسی نیاد

منظورم نیس که بخشش ندارم

اتفاقا هرچیزی دلمو بزنه دوسش نداشته باشم حتی گرونم باشه میدم ولی دوس ندارم زور کسی بهم بگه 😉☺️✌️

وای دمت گرم منم تقریبا اینجورمولی تقریبا یکم حسودم هستم متاسفانهو از اینکه کسی بخواد از مالم بدون اج ...

دقیقا منم همینم با کسایی که زور میگن باید مقابله کنم حالا چه مادی باشه چه معنوی ولی همیشه حقمو میگیرم 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁