2777
2789
عنوان

دخترا همه کار میکنن بعد میگن باکره ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست
فقط تبرعه کردن خودشونن

چقد جدیدا بیماریا زیاد شده

ایدز زگیل 

ترسناکه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب با درخت که رل نزدن طرف مقابلشون یه پسر بوده اگه اون دخترا خرابن پسرا هم خرابن پس

اره دیگه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

خب با درخت که رل نزدن طرف مقابلشون یه پسر بوده اگه اون دخترا خرابن پسرا هم خرابن پس

من منظورم این بود ک معنی باکره رو بگم

بعضیا رابطه دارن ولی میگن اصلیه رو انجام ندادم پس باکرم 

منم خودم دوسپسر دارم و خاستم اینو بگم ک بدونن 

خدایا سپاسگزارم  
چ امضای سنگینی 😃💔

سنگین و غمگین 💔😆

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
کلمه باکره معمولا اینطور تعریف شده که کسیه که رابطه جنسی نداشتهدیگه بغل و اینا که رابطه‌ی جنسی نیست

بنظر من هست چون باکره ینی دختری ک تا حالا دست پسر بهش نخورده و پاک پاااک 

همه چیز سک س نیست

خدایا سپاسگزارم  
بنظر من هست چون باکره ینی دختری ک تا حالا دست پسر بهش نخورده و پاک پاااک همه چیز سک س نیست

شما که معنی کلمات رو تعریف نمی‌کنید

فرهنگ لغت‌ها این کار رو می‌کنن

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns