2777
2789
عنوان

چه ترسی تو زندگیتون دارین همه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 31 پست
خیلی بده ترس خیلییی راهکاری براشون ندارین ؟ من خودم هی دوره ای از یه چیزی میترسممنم گاهی از این ترسه ...

ترس وقتی تو وجودت باشه،درست نمیشه فقط جایگزین میشه.

ترس داری یا وسواس فکری،مال من بیشتر ترسام وسواس فکرین.

راه کاری ندارم،چون ملکه ذهنم شده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم همون سی سالگیه

میشه دهه چهرم

۰ تا ۱۰ یه دهه

۱۰ تا ۲۰ دو دهه

۲۰ میشه دهه سوم

البته خدا نکنه. عمر طولانی زندگی شاد اینا رو آرزو کن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

ترس وقتی تو وجودت باشه،درست نمیشه فقط جایگزین میشه.ترس داری یا وسواس فکری،مال من بیشتر ترسام وسواس ف ...

واییی وسواس فکری واقعا انگار ذره ذره ادمو نابود میکنه 

من یه سری با وسواس فکری همش میترسیدم فک میکردم سرطان سینه گرفتم خیلی حالم بد بود با اینکه دکتر هم رفتم و چیزیم نبود ولی یه سال به خودم زهر کردم 

بعد ترس از سگ دارم به شدتتت تاپیک قبلمم گفتم 

ترس از کار کردن ترس از اشتباه کردن خیلی زیاد 

یه مدت ترس از مزاحمت های خیابونی هم داشتم الان باز بهتر شده خیلی ولی ترسای دیگ جاشو گرفتن 

واییی وسواس فکری واقعا انگار ذره ذره ادمو نابود میکنه من یه سری با وسواس فکری همش میترسیدم فک میکردم ...

منم از سگ میترسم،میبینم وحشت میکنم.

وسواس فکری من اینه فکر میکنم بقیه میخوان بمن اسیب بزنن،یا هی درو قفل میکنم چک میکنم،وقتی مهمون دارم از یک هفته قبل تا ظرف گذاشتنم تو سرم هی تکرار میکنم.

احساس میکنم اگه به دیگران محبت نکنم برام اتفاقی میوفته.

وای حالم بهم میخوره از خودم و این افکارم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم از سگ میترسم،میبینم وحشت میکنم.وسواس فکری من اینه فکر میکنم بقیه میخوان بمن اسیب بزنن،یا هی درو ...

واییی چ قد بد 

این وسواس فکری ها ترسایی نیستن ک ادم به این راحتی بتونه باهاشون مقابله کنه و از بینشون ببره خیلی سخته زندگی رو زهر میکننن به ادم 

هعییی ایشالا خداقل مابین این ترسا یه تایم استراحت داشته باشیم یه نفسی تازه کنیم دیگ ادم نمیتونه بکشه از یه حا به بعد 

2810