2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 48 پست
اره خانواده ی هر دو توی روستا زندگی میکردن ، درصورتی که من میدونم همکارای زنش چقدر خواهانش بودت

شاید یکی از دلایلی که نیومد جلو و پیش قدم شه همین باشه ولی برای من مهم نبود و از خیلی جهت ها باهاش همراهی میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم اینو بهت بگمرقیبات الان کلی درس خوندن و جلو زدن و دارن واسه موفقیت تلاش میکننتو چی، خوندی؟! ...

تووو خیلییی دیگههه بهممم عذاااب وجددداننن دادیییی😭

نه نخوندممممم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

میخواستم اینو بهت بگمرقیبات الان کلی درس خوندن و جلو زدن و دارن واسه موفقیت تلاش میکننتو چی، خوندی؟! ...

ولش کن استرسیش میکنی ، بچه ام درسشو خونده و این تایم استراحت شه☹️

بخون عزیزم و تمام تلاشتو بکن الان اگر سرگرم نی نی سایت بشی خیلی عقب میوفتی

اینو گفتم چون من خودم وقتی سرگرم گوشی بشم به هیچ عنوان نمیتونم به درسام برسم😂

کاربری دست دو نفره:) 
بخون عزیزم و تمام تلاشتو بکن الان اگر سرگرم نی نی سایت بشی خیلی عقب میوفتی

امروز برنامه ندارم که بخونم🥲

ولی چشم میخونم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

اینو گفتم چون من خودم وقتی سرگرم گوشی بشم به هیچ عنوان نمیتونم به درسام برسم😂

منم همینطورم🥲😂

تووو خیلییی دیگههه بهممم عذاااب وجددداننن دادیییی😭نه نخوندممممم

یچیزی 

رقیبامون 

منم کنکوریم‌ نخوندم‌ بقیه‌ دارن به‌موفقیت نزدیک‌میشن منو تو تو نینی سایت میچرخیم😯😐

2810