2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه چه علایمی داره؟  بچه بیخودی گریه نمیکنه یه چیزیش هست حتما باید درد بچه رو پیدا کنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دیگه چه علایمی داره؟ بچه بیخودی گریه نمیکنه یه چیزیش هست حتما باید درد بچه رو پیدا کنی

فکر کنم دل درد داره یبوست هم داره دو روزه دستشویی نکرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍واییی گوگولی فدای چشاش بشم من 

چند سالی هست نی نی از نزدیک ندیدم و دست نزدم دلم میخواد ی کوچولو بغل کنم بچه یکی رو.

تو شهر ک میرم بچه از دور میبینم انقددد  ذوق میکنم و پشت سرمو صد بار برمیگردم نگاه میکنم 😂چقد کلیپ نی نی میبینم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
فکر کنم دل درد داره یبوست هم داره دو روزه دستشویی نکرده

شیر خودت رو اگر میخوره تا یک هفته هم دفع نداشته باشه طبیعیه این یعنی داره همه شیر رو جذب می‌کنه ولی شیر خشک نه 

دل درد اگر داره باید نفخش رو خووووووب بگیری 

هشتاد درصد گریه های بچه بخاطر نفخه 

حین شیردهی بلندش کن آروغشو بگیر دوباره شیر بده من حتی شده هفت بار هم بچه رو بلند کردم آروغ زده بچه اولم اینطوری نبود ولی این یکی خیلی به آروغ زدن نیاز داره 

باد معده رو اگر به موقع خارج نکنی می‌ره توی روده میپیچه میشه کولیک بچه رو اذیت می‌کنه جیغشو در میاره 

اینطور موقع ها کف پاهاشو بچسبون به هم و پاشو بچرخون و داخل شکمش هم فشار بده 

رفلاکس که نداره ؟ انگار بخواد یه چیزی رو بجوه؟ شیرنوشیش خوبه یا رو برمیگردونه؟

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم خب میگی شکمش کار نکرده واسه همونه دیگه دل درده اگه شیر خودتو میدی مراقب تغذیه ت باش

شیرخشک میدم .شربت و قطره داره میخوره ولی انگار نه انگار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیر خودت رو اگر میخوره تا یک هفته هم دفع نداشته باشه طبیعیه این یعنی داره همه شیر رو جذب می‌کنه ولی ...

شیرخشک میدم پارو و قطره داره میخوره ولی یبوست داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40