2777
2789
عنوان

دو روز پیش به اکسم پیام دادم دلم برات تنگ شده جواب نداد تا امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 39 پست
بله اگ همسر یا نامزد یا خانواده بود آدم کوچک نمیشد البته ک واس آشتی و بخشش بزرگ ام میشد ولی آخه ...

اخه عزیزدلم الان اینا عادی شده 

الان این چیزا عادی شده واقعا من تا دلت بخواد دیدم رفته به طرف التماس کرده بیا برگرده و اافتخار میکردن بهش که افرین جرعت داشتی برای حست جنگیدی(خودم قبول ندارم) 

حالا یه پیام داده چیزی نشده که اون لحظه ادم دست خودش نیست یهو به خودش میاد میبینه پیام داده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیزدلم الان اینا عادی شده الان این چیزا عادی شده واقعا من تا دلت بخواد دیدم رفته به طرف التماس ...

ول کن گلم توضیح نده

همینا که انو میگن شوهرشون کتشکون بزنه خیانت کنه تو زندگیشون میمونن فک میکنن کار خوبی هم کردن و بسازن‌

حالا من به بار گفتم دلم تنگ شده ابرو زنارو بردم 

باید بره تاپیک پربازدید که خیلی زنا گفتن شوهرم کتک می‌زند خیانت می‌کنه بازم عاشقشم بعد ببینه کی آبروی زنارو برده

زنگ میزنی توذم؟ اگه نبردی چی می‌گفت

ی بارش اره همش تکرار می کرد ز بزن ،

یه بار برام عجیب بود گفتم خودت زنگ بزن و‌زنگم زد

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...