2777
2789
زبون اون کسایی که اون روز تاپیکم رو خراب کردن کجا رفته ؟؟؟؟ یه تاپیک زدم لرا بیشتر گوشت دوست دارن هم ...

دارن شله میخورن؛ زبونشون بنده؛🤣🤣

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دارن شله میخورن؛ زبونشون بنده؛🤣🤣

عوضیا متنفرم ازشون 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عوضیا متنفرم ازشون

تو تاپیکت نبودم؛ چی شده؟

بیخیال ولش کُن ؛ حرف مفت زن زیاده اینجا؛ به کتفت بگیر.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

هرکی نخوره این بگه نصف عمرش ب فناس خیلی معرکه هست من مشهدی ک خیلی دوستش دارم وای هوس کردم😭😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
تو تاپیکت نبودم؛ چی شده؟بیخیال ولش کُن ؛ حرف مفت زن زیاده اینجا؛ به کتفت بگیر.

تاپیک همسایه و کبابم رو بخون 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
زبون اون کسایی که اون روز تاپیکم رو خراب کردن کجا رفته ؟؟؟؟ یه تاپیک زدم لرا بیشتر گوشت دوست دارن هم ...

تو اون تاپیک نبودم

ولی گوشت غذای محلیه؟؟؟

اینجا دارن غذای محلی صحبت می کنن که یه شهر بیشتر دوستش داره

ولی همه مردم می تونن عاشق گوشت باشن

تو اون تاپیک نبودمولی گوشت غذای محلیه؟؟؟اینجا دارن غذای محلی صحبت می کنن که یه شهر بیشتر دوستش دارهو ...

همین دیگه چون نمیدونی 

استارتر گفت ولی مشهدیا شله زرد خیلی دوست دارن منم گفتم لرا خیلی بشدت گوشت دوست دارن 

همین دیگه چون نمیدونی استارتر گفت ولی مشهدیا شله زرد خیلی دوست دارن منم گفتم لرا خیلی بشدت گوشت دوست ...

همین قدر که نمی دونی منظورش شله زرد نیست و شله کلا یه غذای دیگه هست نشون میده این غذا فقط برای مشهدیا هست

ولی گوشت رو همه دوست دارن

همین قدر که نمی دونی منظورش شله زرد نیست و شله کلا یه غذای دیگه هست نشون میده این غذا فقط برای مشهدی ...

نمی‌دونستم.

مگه گفتم گوشت رو فقط لرا دوست دارن؟؟؟ شما هم اشتباه همونا رو کردی یه سرچ ساده کنید تو همین نی نی سایت کلی تاپیک راجب دوست داشتن گوشت برای لرا میاد 

دارم میگم لرا بشدت دوست دارن 

خدا رحمت کنه خاله تون رو مثل آش ترکیباتش گوشت گوسفندیدنبه نخود اوبیا ماش عدس وادویه مخصوص داره با قی ...

ممنونم عزیزم،حتما تست میکنم بهش میخوره خوشمزه باشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍