2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی طلا بهم ندادن تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 100 پست
مبارکتون باشه انشاالله همیشه به سلامتی و خوشی زندگی کنین

فداتشم. توام خانومی کن اگ شوهرت خوبه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
بعضیارو نمیشه تو سرشون زدچون تو سری خور نیستن پررو و دعوایی انشوهر من که اینجوریه فقط باید بامهربونی ...

چه مهربونی؟...ببین اگر ننه باباش پولدار باشن آره سیاست خرج میدم وگرنه رحم نمیکنم بهش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بعضی نظرات هم توجه نکن. شاید پشت اون نظری ک وانمود کرده ی خانوم 60 سالس، ب بچه 14ساله باشه. منطقی فکر کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

عزیزم خانواده ی همسر منم فقط و فقط یه گوشواره چهار گرمی سرعقد دادن و 50هزار پاتختی ولی همسرم خودش با وجود سن کم یعنی 21سال همه ی تلاشش رو میکرد هر مراسمی خیلی کم لباس و یه تیکه طلا میخرید یعنی ارزش قائل بود 

خودش بعد از دوسال عروسی هم گرفت چند سال هم قرض داشتیم یعنی همه کار خودش کرد

با همسرت حرف بزن بگو چرا ارزش قائل نیستی هیچی نمی‌گیری اینجوری نمیشه که

الان ک دیگ داری زندگی میکنی خاهر من پنبه ی اینو از گوشت دربیار واست عروسی نمیگیرن طلا در کار نیست د ...

بنظرمن هیچوقت واسه تغییر دیر نیست 

اگر از همین الان باسیاست تو گوش شوهرش بخونه که وای من دلم عروسی میخواد

دلم جشن میخواد که باعشقم تانگو برقصم واز این چرت وپرتا 

شوهرش کوتاه میاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه فایدهحساب داماد چک میکنن نداشته باشه فوقش سالی یکی به زور ازش میگیرن

اگه کارمند باشه جلو حقوقشو میگیرن 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

2810