2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی طلا بهم ندادن تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 91 پست
بله تو این دوره زمونه کدوم جوونی بدون پشتوانه خانواده میتونه خونه بخره، بخاطر همین من این شرط رو تو ...

مطمئن باش خودشم دلش از خانوادش پره. ولی جلوی شما نمیگه. 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنگ خونه ب نامت نکرد مثقال طلا چی فقط سکه؟

بله فقط سکه اونم انقدر چونه زدن انگار اومدن بقالی

قبل عقد هم یهو گفتن عندالاستطاعه باشه، یه بار عقد بهم خورد ، پررو هم بودن میگفتن شما دبه کردین لحظه اخری

دیدن ما کوتاه نمیایم آخرش قبول کردن عندالمطالبه

کاملا حق داری عزیزم ناراحت بشی،

اما یه چیزی بگم همه اینایی که گفتی حرف دل خیلیامونه ، و کلا تو کشورهای آسیایی نمیدونم چرا خانواده داماد انقدر با عروس و خانوادش رفتارشون زشت و ناپسنده..تقصیر تو نیست، هیچکس مقصر نیست ،ما توی ایران داریم زندگی میکنیم و شرایط سالیان سال همین بوده.خانواده عروس هرچقدرم خوبی کنن بازم پشت سرشون حرف میزنن.. باید سعی کنی با سیاست رفتار کنی و انقدر حرص نخوری

🌱

چرا تازه اومدیم زیر یه سقفحرف عروسی هم نیستبا اینکه من به همه گفتم ما عروسی میگیریم باالاخره

وقتی اومدین زیر یک سقف یعنی عروسی کنسل

پدر مادرت هیچی نمیگن؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شاید... نمیدونم واقعا

من خانوادم همسرم و ت بازار کتک زدن. 

بارها دعوامون و انداختن. 

بارها دخالت کردن 

خودمم از خانوادم خوشم نمیاد، ولی همسرم ی ت  جرعت نداره بهشون بگه. چون نمیخاستم جلو همسرم جوری باشم ک بفهمه از خانوادم خوشم نمیاد. اونم همینطوره. کنارش باش و باهم بسازید و بخرید منو همسرمم با کلی سختی ی خونه 50 متری خریدیم ولی سرمون بالاس ک پول خودمون بوده 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

تو بی ارزش نیستی

فقط زیادی نجیبی

زبون نداری سیاست نداری عین من

سرت بیکلاه میمونه 

باید به شوهرت باسیاست بگی ما رسم داریم شب یلدا طلا بخرن 

یا امسال بگو عشقم روز زن یه گوشواره دیدم دلم پیششه واسم میخری؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810