2777
2789
عنوان

شوهر شمام بعد زایمان بغل و محبت نمیکرد دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
خیلی از مردا درک و فهم ندارن و به جای اینکه تو این شرایط کنارت باشن ازت فاصله میگیرن جدیدا کشف شده آ ...

اره اینو چند جای دیگم شنیدم اخه ما پاره پوره و داغون میشیم اونا چرا افسرده میشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقته؟؟؟؟خوب عادت کرده چند ماه کنارت کامل نبوده واس بغل و رابطه بعد دو ماه برو ی رنگ کن ی تیپ جدی ...

همه مواردو امتحان کردم حتی زبونی گفتم بی محبتو سرده 

اره اینو چند جای دیگم شنیدم اخه ما پاره پوره و داغون میشیم اونا چرا افسرده میشن

حس میکنن توجهو علاقه  ما بعد زایمان فقط به بچه هست و دیگه مثل قدیم دوسشون نداریم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اره شوخره منم همینجوری میکرد هرجی بهش میگفتم من به محبت و آغوش تو نیاز دارم عین یه گاو نمیفهمید چون یه گاو تربیتش کرده بود یه قلوه سنگه بی احساس !و کسی که محبت ندیده چجوری بلده محبت کنه!ببخشید یاد اون روزا افتادم برای من که دلیلش این بود همسر شمام احتمالا به همین دلیل اینجوری میکنه اهمینت نده قدم نورسیده مبارکه محلش نذار لعدا که خوب شدی ادبش کن