2777
2789
عنوان

اینا رو بدم ب نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
چرا باید پدرمادرسو خراب کن اتفاقا بگه سلیقه خودم بود از رنگش خوشم اومده

خب خوشم نیومده🥲

نمیگه سلیقت در همبن حد بوده؟

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

فکر میکنم همون لحظه که نصب کنی واریز میزنع واست انجام بده اگه آمد حسابت فردا صبح برو خرید عصر برو پی ...

اون قراره بیاد خونه ی ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار تا کار میتونی بکنی تو خونه براش یه کیکی با دیزاین قشنگ ،یه میز خوشکل بچینی با غذای مورد علاقش ، ...

خب اینا رو ک میخوام انجام بدم رفتم پودر کیک و ژله و چیپس پفکم گرفتم ولی خببب🥲

هیچ قد قرار نیس چیزی بخرم یا کاری کنم ک لازم داشته باشم ک

خب مگه نمیگی واس رلم میخوام

روم نمیشه

چقدر لازم داری هدیه بخری؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

خب خوشم نیومده🥲نمیگه سلیقت در همبن حد بوده؟

نه نمیگه مطمیئن باش برا اساس وسعشون خرید کردن ،با این در امدای کم وخرجای گرون ،هدیه مهم این که دلی باش ،هم دختر بدن هم کادو😅حالا مگه خودش براشما چی گرفته ایا مناسبتا برای شما سکه وطلا گرفته؟؟واین که الان تودوران عقد هزینه های دیگه هم هست خریدن حهازو هزار تا خرج دیگه،

خب مگه نمیگی واس رلم میخوامروم نمیشهچقدر لازم داری هدیه بخری؟

رل نیست نامزدمه🙄

سنتی اشنا شدیم قراره تا قبل عید عقد کنیم🙄

میخواد چیکار کنه این همه رو دوتا الان خریدیم دیگه واسه چیشه

رل نیست نامزدمه🙄سنتی اشنا شدیم قراره تا قبل عید عقد کنیم🙄میخواد چیکار کنه این همه رو دوتا الان خری ...

بابا نامزد غیر رسمی

من هی مخیخوام کمک کنم

تو نمیفهمی ولش کن

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

نه نمیگه مطمیئن باش برا اساس وسعشون خرید کردن ،با این در امدای کم وخرجای گرون ،هدیه مهم این که دلی ب ...

خب هنوز ب مناسبت خاصی نرسیدیم

ولی لباسایی ک برام گرفته همیشه مارک و گرون بوده 

حتی روسری هاییم ک گرفته همشون گرون بودن

خودشم همیشه مارک میپوشه

بعد اینا چرت و بی اسم و رسم

خب هنوز ب مناسبت خاصی نرسیدیمولی لباسایی ک برام گرفته همیشه مارک و گرون بوده حتی روسری هاییم ک گرفته ...

چی بگم خوب پولم نداری اون چشم ودلش سیره دیگه فکر نکنم نیازی به پول شما داشته باش،چاره ای نداری خوب ،تدارک شامتون خوب باشه همونم به چشم میاد ،میز باسلیقه بچین،وقتی پول نداری چاره ای نیست