2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 134 پست
😂😂😂😂واقعا عجب من نمیتونم اصلا عربی با اون قواعدش و ریاضی رو اعصاب دینی مزخرف و چرت جغرافیا و تار ...

وای ریاضی هیچوقت نتونستم با ریاضی کنار بیام

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

وقتایی که اینطوری میشی یه چند ساعت کلاااا فکرتو از درس خالی کن و اصلااا به درس و کنکور فکر نکن

بعد که ذهنت خالی شد و حالت بهتر شد یه ویدئو انگیزشی ببین،مربوط به رشته خودت

انگیزه ات که رفت بالا دوباره شروع کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂واقعا عجب من نمیتونم اصلا عربی با اون قواعدش و ریاضی رو اعصاب دینی مزخرف و چرت جغرافیا و تار ...

خخ باو واسه ریاضی من فیلم میدیدم بعد نمونه سوال زیاد میزدم البته قبل امتحان بعد میشدم بیست تاریخ من سه چهار درس نخوندم شدم ۱۹.۷۵ تو نهایی

نه بابا تازه بعد دانشگاه داستان داریم عزیز من

نه تا نتایج بیاد کلی طول می‌کشه مهر نتایج میاد آبان تازه ثبت نام هست یعنی از وسط ابان دانشگاه شروع میشه تا اون موقع راحتیم یه ۴ ماهی میشه 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خسته شدی یکم تنوع بده فردا شروع کن

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

وقتایی که اینطوری میشی یه چند ساعت کلاااا فکرتو از درس خالی کن و اصلااا به درس و کنکور فکر نکنبعد که ...

مرسی 🩵

ولی ویدیو انگیزشی به درد نمیخوره بیشتر شون چرت و پرت میگن  

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خسته شدی یکم تنوع بده فردا شروع کن

امتحان فردا رو چیکار کنم 

خخ باو واسه ریاضی من فیلم میدیدم بعد نمونه سوال زیاد میزدم البته قبل امتحان بعد میشدم بیست تاریخ من ...

اگه واقعا راست میگی دمت گرم من تاریخ کامل خوندم شدم ۱۶😂😂تاریخ از بس زیاده هرچی میخونم یادم می‌ره 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

راحت که نه ولی خب چی بگم

اره استرس هست بازم 😂😂استرس نتایج ولی باز خوبه از خر زدن 

گوشیته تیکه تیکه کن خود بخود میری سر درس حداقل خاموشش کن

نه میتونم خودمو کنترل کنم مشکلی ندارم 

اگه واقعا راست میگی دمت گرم من تاریخ کامل خوندم شدم ۱۶😂😂تاریخ از بس زیاده هرچی میخونم یادم می‌ره

تاریخ اصلا من دوست داشتم در مورد امام پیغمبر بود تاریخ دوازدهم چیه آخه همش اخونده

2810