fatemehartist مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 عنوان دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 134 پست من اصلا دو سه روزیه نمیتونم درس بخونم در حالی که خیلی وقتا کامل درس میخوندم ولی الان نمیتونم هر کاری میکنم نمیشه هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید. دیروز | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mom_tired عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1677 من کلا امسال اینطور شدم هیج انگیزه ایی برای درس خوندن ندارم 😂 یازدهم بودم لا کتاب شب امتحان توبه شکستم🫀🙂
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 منم پارسال یازدهم بودم رشته انسانی خدایی یازدهم چیز سختی نداشت بخون به حرف کسی هم گوش نکن فقط بخون آ ... نه اینکه نخوام میخوام ولی دو روزه اصلا نمیتونم نمیدونم چرا ساعت دوازده پا میشم میخونم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2523 منم به اجبار فقط میخونم حالم از مدرسه بهم میخوره کیه که دوست داشته باشه درس بخونه😂من فقط بخاطر نمره درس میخونم و اصلا نمیدونم هدف ام چیه
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 من الانم پارم ولی خداییش بعضی درساش خیلی حجم شون زیاده اره مخصوصا دینی یازدهم افتضاحه بخدا ولی دوازدهم صد برابر از این سخت تر میشه کلا هر سال بدتر از سال قبل🥲🥲 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 من دهم تجربی ام دیگه تحمل درس این حجم از درس ها رو ندارم 😢 راه زیاد داری هنوز هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 منم پارسال یازدهم بودم رشته انسانی خدایی یازدهم چیز سختی نداشت بخون به حرف کسی هم گوش نکن فقط بخون آ ... چرا خیلی سخت بود یازدهم 😐😐 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2523 یازدهم بودم لا کتاب شب امتحان منم همیشه شب امتحان ایی هستم از کلاس اول تا الان 😂
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 اره مخصوصا دینی یازدهم افتضاحه بخدا ولی دوازدهم صد برابر از این سخت تر میشه کلا هر سال بدتر از سال ق ... وای خیلی میخوام خودمو جر بدم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 نه اینکه نخوام میخوام ولی دو روزه اصلا نمیتونم نمیدونم چرا ساعت دوازده پا میشم میخونم عب نداره خودتو نباز یکی دو روز استراحت کن بعدش دوباره استارت بزن
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 منم همیشه شب امتحان ایی هستم از کلاس اول تا الان 😂 برای دبیرستان شب امتحان پاس هم نمیشی چه برسه ۱۸/۱۹ آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 کیه که دوست داشته باشه درس بخونه😂من فقط بخاطر نمره درس میخونم و اصلا نمیدونم هدف ام چیه دقیثا و بخاطر اینکه برم دانشگاه شهر دیگه رو پای خودم وایسم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2523 راه زیاد داری هنوز همین الان دیگه جر خوردم با درس ها 😢نمیدونم دیگه کی میخواد تموم بشه مدرسه 😭
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 وای خیلی میخوام خودمو جر بدم قدر بدون سال بعد استرس کنکور هم اضافه میشع آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 چرا خیلی سخت بود یازدهم 😐😐 یازدهم سخت بود؟ 🤣🤣 کاش یازدهم بودم
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 عب نداره خودتو نباز یکی دو روز استراحت کن بعدش دوباره استارت بزن اخه از صبح هیچ غلطی نکردم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.