2777
2789
عنوان

تست hpv هرکی اطلاعات داره بیاد

70 بازدید | 16 پست

من مجردم رابطه هم نداشتم اصلا روی لبیاها یه نقطه هایی بود رفتم معاینه دکتر گفت مخاطه دوباره بعد چند ماه رفتم پیش همون دکتر گفت هیچی نیست وقتی خیلی پرسیدم چند بار گفتم نگرانم گفت پیش زگیله یه همچین چیزی

گفتم تست hpv بنویس گفت باکره ای نمیشه ولی یک ماما میگفت پاپ اسمیر نمیتونم بنویسن ولی تست hpv میشه برای باکره ها

کسی بوده که بره؟

خیلی میترسم اینقدر شیوع پیدا کرده همون دکتر بهن گفت مخاطه زگیل نیست نگران نباش باز الان جیز دیگه میگه

کاربری صدهزارم

پاپ اسمیر واسه دختر نمیشه انجام بدن 

ولی یه وسیله شبیه گوش پاک کن با لوله کمی بلند تر داخل واژن میبرن و از اطراف رحم نمونه برداری میکنن ، نمونه برداری میره آزمایشگاه یک الی دو ماه بعد جواب میدن 

نمونه برداری باید توسط ماما داخل مطب انجام بشه

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین پزشکان سر این اختلاف نظر هست میگن از راه استخر هم ممکنه و یا ....

از راه آب که نمیشه میگن لبه استخر اونم مگه ل خ ت باشی کسی دیگه هم بوده باشه که بیمار و قبلش لخت اونجا نشسته بازم احتمالش خیلی خیلی کمه

رابطه جنسی یا حتی تماس پوست به پوست داشتی؟اگه نه از کجا میخوای بگیری

تماس پوست داشتم ولی نه اونطور ک فکر میکنید خسلی نگرانم 

پس چرا همون مزشک که میگفت مخاطه بعد چند ماه گفت پیش زگیل

کاربری صدهزارم
تماس پوست داشتم ولی نه اونطور ک فکر میکنید خسلی نگرانم پس چرا همون مزشک که میگفت مخاطه بعد چند ماه گ ...

پوست به پوست نواحی تناسلی ولاغیر...تست اچ پی وی و پاپ اسمیر جدا هستن و برای دخترای باکره انجام نمیشه ولی میتونن از ضایعه نمونه برداری کنن

پوست به پوست نواحی تناسلی ولاغیر...تست اچ پی وی و پاپ اسمیر جدا هستن و برای دخترای باکره انجام نمیشه ...

یک ماما گفت تست hpv برات میتونم‌انجام بدم گفتم باکره ام

کاربری صدهزارم
بله پیش متخصص خوب برید من احتمال میدم ندارید پیش زگیل دیگه چه صیغه ایه

اره والا خودش گفت نداری چند ماه قبل امشب رفتم اول گفت زگیل نیست چند بار پرسیدم گفت پیش زگیل

دوباره ترس انداخت به جونم حالم خیلی بد شده😭😭

کاربری صدهزارم
2810