2777
2789

من از ۳۵ سالگی شروع کردم ،خشکشویی دارم ،اما میترسم  پا و کمرم آسیب ببینه،همین الانشم بیشتر هم سن سالام پادرد و کمر درد دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهل و یک سالم هست و هم سن و سال هام پا درد و کمردرد ندارن چرا احساس کردم واسه سه نسل پیش هستی بی ...

خوش به حالت،خخخ،اینقدر مامانم میگه فلانی از تو جوونتره احساس میانسالی میکنم

من ۴۵ سالمه دوسالی هست شروع کردم اونم کاری که خیلی فرسایشی هست شاید برای خیلیا معقول نباشه ولی چون عشق میکنم فعلا ادامه میدم .به خودت برس مکمل های مختلف بخر و استفاده کن ۳۵ که هنوز ناف جوونیه

همین دیگه روز به روز نسلا از لحاظ بدنی ضعیف تر و شکننده تر میشن

به نظر من چون کمتر کار میکنن بدنشون شل شده .اتفاقا کار بدنو میسازه مثل ورزش البته نه حرکات غیراصولی و سنگین

من ۴۵ سالمه دوسالی هست شروع کردم اونم کاری که خیلی فرسایشی هست شاید برای خیلیا معقول نباشه ولی چون ع ...

کار منم فرسایشیه،مشکل کبد دارم ،آب رو با سلام و صلوات میخورم که چیزیم نشه،میترسم حتی قرص ویتامین بخورم

2810