2777
2789
عنوان

یادگیری زبان انگلیسی

38 بازدید | 9 پست

روزی سه ساعت وقت بزارم بنظرتون تا یک سال می تونم مدرک آیلتس بگیرم ؟ خودم می خوام تو خونه ب صورت خود خوان بخونم 

کلاس زبان رفتم واقعا بدردم نخورد 

بیاید تجربه هاتون رو بگین 

خدایی که آرامش من است🙂❤️

دختر منم خودش خوند با فیلم و اهنگ و کتاب یاد گرفت الان آلمانه مدرک زبان انگلیسیش رو ایران گرفت اونجا هم داره آلمانی میخونه اگه بخوای میشه فقط تمرین و تکرار زیاد میخواد تو خونه همش انگلیسی صحبت کن جمله هارو یاد بگیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان در حال خوندن زبانم حدود یک سال ، روزی 3 ساعت حداقل 4 سال زمان لازم داره به اون سطح برسی

سطحت چیه الان ؟ برای گرامر و اسپکینک چه کار می کنی ؟

خدایی که آرامش من است🙂❤️
دختر منم خودش خوند با فیلم و اهنگ و کتاب یاد گرفت الان آلمانه مدرک زبان انگلیسیش رو ایران گرفت اونجا ...

الهی موفق باشه 

نه من رشتم علوم تربیتی هست می خوام ازمون استخدامی بدم برای دبیری 

می خواستم حداقل تا سال دیگه برم تو آموزشگاه کار کنم زبانم خوب باشه بتونم خرج دانشگاهمو دربیارم 🥲

خدایی که آرامش من است🙂❤️
الهی موفق باشه نه من رشتم علوم تربیتی هست می خوام ازمون استخدامی بدم برای دبیری می خواستم حداقل تا س ...

سلامت باشی

ولی یک ساله انگلیسی یاد گرفتن سخته من خودمم دارم یاد میگیرم به صورت خوداموز و خودخوان البته پکیج اموزشی فرشباف رو گرفتم اونو میبینم تو اینستا هم همه پیجام شده اموزش زبان هر چی یاد بدن با دخترم چک میکنم اگه درست باشه منم یاد میگیرم همونو تو خونه هم هر کاری میخوام بکنم به انگلیسی میگم روزانه تکرار میکنم خیلی کمکم میکنه

اره اما حداقل یکی باشه راهنماییت کنه خیلیییی کمکت می‌کنه خاله ای عمه ای دایی کسی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
سطحت چیه الان ؟ برای گرامر و اسپکینک چه کار می کنی ؟

تو یوتیوب بزن چنلش رو میاره

از ویدیو 

English Practice Lesson 1-100 _ English Speaking

English Practice Lesson 101-140 English Speaking

English Practice Lesson 141-160 _ English Speaking

English Practice Lesson 161-180 _ English Speaking & Listening _ Fluent English

English Practice Lesson 1-100 _ Episode 2 _ English Speaking _ Listening _ Fluent English

حدود 749 ویدیو هست که به ترتیب میتونی ببینی و گوش کنی ، حدود 2500 لغت از این ویدیوها یاد گرفتم و هر روزم دارم پیشرفت میکنم باعث میشه reading , speeking , lisening خیلی تقویت بشه ، فقط از کاری که میکنی باید لذت ببری مگر نه بعد یک هفته خسته و نا امید میشی 

سلامت باشیولی یک ساله انگلیسی یاد گرفتن سخته من خودمم دارم یاد میگیرم به صورت خوداموز و خودخوان البت ...

اره هرکاری سختی خودشو داره توکل بخدا 

خدایی که آرامش من است🙂❤️