2777
2789

بچه ها الان چندتا کتاب سفارش گزاشتم یهو دیدم جمعا شد دو تومن

الان مجبورم چندتاش و کم کنم  

بین وقتی نیچه گریست

هردو در نهایت میمیرند

میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم

فروشگاه جادویی

4 اثر از فلرانس

انسان در جستجوی معنا

عادت های اتمی

قورباغه ات را غورت بده

چه کسی پنیر مرا جابه جا کرد

کدوما رو حذف کنم؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتاب خونم اما اینارو نخوندم اما انسان در جست و جو معنا رو خریدم تازه بهترین کتابی ک خوندم تکه هایی ا ...

انسان در جستجوی معنار خونیش؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
من وقتی نیچه گریست و در جست و کوی معنا دوست دارم، ۴ اثر نه اینکه بدم بیاد و دوسشم ندارم، بقیش نمیدون ...

ممنونم

ممنونم

عادت های اتمی و قورباغه ات را قورت بده تیکه تیکه یکم خوندم ولی کاملش نه که بتونم نظر بدم اما با توجه به همون تیکه ها هم وقتی نیچه گریست و انسان در جست و جوی معنا برا من تو لول بالاتری بودن 

حالا دیگه سلیقه ای هم هست 

خواهش میکنم فقط 4 اثر از فلورانس و حذف نکن. و هیچ کدومو نمیشه گفت همشون عالین و لازمن

در مورد چیه 4 اثر از فلورانس

در مورد چیه 4 اثر از فلورانس

شاید 1000 بار بخونی. کهنه نمیشه. و کلان زندگیتو تغییر میده هم مادی خصوصا معنوی. خانم اسکاول شین نوشته. درمورد تسلط برفکر. قانون شکوفایی. قدرت کلام. رمز موفقیت. اینکه چطور اتفاقات بد و جذب میکنیم. چیکار کنیم برامون اتفاقات خوب بیفته. با آدمای خوب آشنا بشیم تو شغل و زندگی موفق بشیم. وضع مالیمون خوب بشه وخیلی چیزا... 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

شاید 1000 بار بخونی. کهنه نمیشه. و کلان زندگیتو تغییر میده هم مادی خصوصا معنوی. خانم اسکاول شین نوشت ...

مرسی عزیزممم