2777
2789
عنوان

شوهرم زد زیر کل قول هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه عروسی بود که قرار بود شهر اون بگیریم . الان میگه نه کلا یه شهر دیگه بگیریم بخاطر فامیلام . میگم م ...

یعنی فامیلای اون از خانپاده تو مهمتر ان ؟ بنظرم همین الان جدا شو ارزش نداره این ادم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

قرار بود جدا زندگی کنیم کلا حالا میگن طبقه پایین مامانم باشید ! گفتم باش

منم همینجوری سرم کلاه رفت اول گفت کلا مستاقل نزدیک عروسی گفت نه خونه اجاره میکنیم تو یه حیاط با خانوادم😐

بعدم که باباش یه اپارتمان خرید گفت بریم طبقه بالاشون رفتم انقدر بلاسرم اوردن سر یه سال با ابروریزی جداشدم

خوب تو چقدر ساده ایی رفتی مهریه بخشیدی الان میکه ۱۴ تا سکه اس میگه برو جدا شو اونه دیگه برات پرو ش ...

همون ۱۴ تا هم نداره اگ داشت خونه باباش نمیموند خودش خونه میگرف

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

پس بگو چرا راحت میگه جدا شو، این مهریه رو خیلی اشتباه کردی چطور حاضر شدی بهش اعتماد کنی خانواده ت در ...

بدجور اشتباه کردم ، میخواستم زندگی کنم . نمیخوام فعلا خانواده ام بدونن ، حق طلاق دارم . احتیاجی به پولشم ندارم مشکل اینه که از اخلاقم داره سو استفاده میکنه 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
همون ۱۴ تا هم نداره اگ داشت خونه باباش نمیموند خودش خونه میگرف

میگه میخوام اینجا بمونم که خونه رو صاحب بشم . یه واحد جدا توی بهترین محله اس ، ولی خوب پیش خانوادشه

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
درمورد رفتاراش باخونوادت صحبت کن که تصمیم درست بگیری قایم کردن اینجور مسائل ازخونوادت فقط به ضررخودت ...

پدر و مادرم خیلی پیرن ، خودمم دختر خیلی مستقل هستم و بودم ، خانواده ام بیشتر میگن کنار بیا اشکال نداره میگذره. 

یعنی فامیلای اون از خانپاده تو مهمتر ان ؟ بنظرم همین الان جدا شو ارزش نداره این ادم

جشن عقدم شهر خودم بود و فامیل اونا نبودن ، میگه واسه خانواده ات هتل میگیرم ولی تو شهری که فامیلامن بگیریم