2777
2789
بشدت وزنت میاد پایین حدود ۱۰ کیلو درماهالبته درکنارش فست فود و چیپس و پفک و مایونز و نوشابه و اینام ...

اوناکه اوکیه من  الانم ازاونا استفاده نمیکنم فقط وعده های اصلیه که مشکله من نمیتونم خودموکنترل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگیدرژیمتونو چه رژیمی بود ازکجاگرفته بودین؟

رژیم من ترکیب فستینگ‌و حذف قند خیلی خوب جواب داد ولی برنج و نون و حذف نکردم درطول رژیم اب زیاد خوردم چون باحذف قند آب بدن کشیده میشه و باید اب زیاد بخوری ک دچار خشکی پوست نشی فست فود  بیسگوییت  کیک و کنسروهای اماده تنقلات نوشابه دلستر قندحبه مایونز انواع شیرینیجات  اینام نخوردم حتی دوغ هم نخوردم چون قندداره 

اوناکه اوکیه من الانم ازاونا استفاده نمیکنم فقط وعده های اصلیه که مشکله من نمیتونم خودموکنترل کنم

اره خب اوایل سخته چون تمام اون خوشمزه هارو باید دورشون خط بکشی 

ولی عادت میکنی

اره خب اوایل سخته چون تمام اون خوشمزه هارو باید دورشون خط بکشی ولی عادت میکنی

ممنونم برای اطلاعاتت عزیزم😊

من یکی دوباررژیم خریدم برام تاثیرگذار نبودبخاطرهمین دنباله یه رژیمم که دوباره هزینه نکنم🥲

ممنونم برای اطلاعاتت عزیزم😊من یکی دوباررژیم خریدم برام تاثیرگذار نبودبخاطرهمین دنباله یه رژیمم که د ...

به هیچ وجه قند طبیعی رو حذف نکن! قند مصنوعی و روغن مصنوعی رو حذف کن! فستینگم از تایم پایین شروع کن، بعد کم کم زمانو ببر بالا

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

سعی میکنم😁آخه خسته شدم میخوام ایباریکم بخودم سخت بگیرم🥲

اتفاقا سخت گیریه که باعث میشه همیشه ناموفق باشیم! منم رژیمای سخت زیاد گرفتم، بعضیاش جواب هم داد اما دوباره برگشت! پس رسما بی فایده بوده!

اول از همه هم باید علت اصلی چاقیت رو پیدا کنی! شاید اصلا چاقی شما ربطی به تغذیت نداشته باشه! دکترا که به من گفتن چاقیت هورمونیه! یکیشون گفت یه شکم بزایی درست میشه! 

اتفاقا سخت گیریه که باعث میشه همیشه ناموفق باشیم! منم رژیمای سخت زیاد گرفتم، بعضیاش جواب هم داد اما ...

جدن😄

خوب منم دوتازایمان داشتم بعداز بارداری اول یخورده اضافه وزن پیداکردم بعدشم بازدوباره باردارشدم یکم دیگه اضافه شد درکل هم که مزاجم سردشده

جدن😄خوب منم دوتازایمان داشتم بعداز بارداری اول یخورده اضافه وزن پیداکردم بعدشم بازدوباره باردارشدم ...

بهتره اول علت چاقیتو پیدا کنی قبل از اینکه با رژیمای خطرناک بدنتو نابود کنی!

البته فستینگ و حذف قند و روغن مصنوعی بعید میدونم مشکلی ایجاد کنن!

من که فعلا باید هورمونامو یه سر و سامونی بدم  

بهتره اول علت چاقیتو پیدا کنی قبل از اینکه با رژیمای خطرناک بدنتو نابود کنی!البته فستینگ و حذف قند و ...

اره این رژیماکه اونقدری فشرده وسخت نیستن ولی همین یه بارویه رژریم جورکنم امتحانش کنم بعداگه دیدم نشدمجبورم برم دکتر🙃

انشاالله مشکله شمام زودترحل میشه😊😉