2777
2789
عنوان

حساسیت به قهوه تروخدا بیایین

45 بازدید | 5 پست

من امروز قهوه خشک خریدم اسپرسو تو دستگاه قهوه ساز درست کردم اندازه نصف استکان کمر باریک از اونم کمتر خوردم چون شدیدا تلخ بود بقیه رو هم ریختم دور الان حالم بده شدید دلم درد میکنه حالت تهوع دارم 

به نظرتون از اینه چون به دوستم هم دادم کامل خورد ولی هیچیش نشد

الان چیکار کنم

خیلی کم خوردم

جواب هوش مصنوعی

احساس ناخوشی شما ممکن است به علت چند عامل باشد. در حالی که قهوه معمولاً سبب مشکلات جدی نمی‌شود، گاهی افراد به کافئین حساس‌تر هستند و حتی مقدار کم آن می‌تواند علائمی مانند دل درد و حالت تهوع ایجاد کند. ممکن است ناشی از مصرف قهوه باشد یا دلایل دیگری مانند غذاهای مصرفی در طول روز یا مسائل معده و گوارشی دیگر نیز دخیل باشد.

در این شرایط، چند راهکار عمومی برای بهبود حالت شما:
1. **نوشیدن آب**: آب به کاهش حالت تهوع کمک می‌کند و از دست رفتن آب بدن جلوگیری می‌کند.
2. **استراحت کنید**: دراز کشیدن و استراحت می‌تواند به کاهش علائم کمک کند.
3. **مصرف غذای سبک**: اگر احساس گرسنگی می‌کنید، مصرف غذای سبک و قابل هضم می‌تواند مفید باشد.
4. **جلوگیری از مصرف بیشتر کافئین**: از مصرف بیشتر کافئین در روز جاری خودداری کنید.

اگر علائم شما بهبود نیافت یا بدتر شد، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید تا از وضعیت سلامتی خود مطمئن شوید. همیشه بهتر است ایمنی و سلامت خود را در اولویت قرار دهید.

از هوش مصنوعی بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعیده برای قهوه باشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
جواب هوش مصنوعیاحساس ناخوشی شما ممکن است به علت چند عامل باشد. در حالی که قهوه معمولاً سبب مشکلات جد ...

چجوری از هوش مصنوعی کمک بگیرم خیلی کاربردی و جامع توضیح میده