2777
2789
عنوان

زن داداش با حرفهای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 21 پست
بهش بگو اونو از ننه بابات باید بخوای بخرن نه مادر پدرشوهرت حتما جلو ننه باباش زبونش بستس شما رو دادی ...

آره ما هیچی نمیگیم فقط بهش خدمت میکنیم ولی اصلا قدر نمیدونه حتی ولنتاین و مناسبت اینا داداشم فرصت نداشت من با پول بابام براش کادو می‌خریدم میدادم داداشم،خونه ای که بابام داده بهشون خیلی خوشگله ماهی 15اجارشه فقط

آره ما هیچی نمیگیم فقط بهش خدمت میکنیم ولی اصلا قدر نمیدونه حتی ولنتاین و مناسبت اینا داداشم فرصت ند ...

فکر کرده کی هست میاد اردم میده ولش کن بره گمشه...حالا اجاره خونه رو که داداشت میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کرده کی هست میاد اردم میده ولش کن بره گمشه...حالا اجاره خونه رو که داداشت میده

نه بابا چه اجاره ای همینجوری دادن بهشون، نرخش اینجوریه بنگاه گفته بود 15اجاره می‌خوان اینجارو بابام گفت نه پسرم ازدواج کرده میاد اینجا میشینه

نه بابا چه اجاره ای همینجوری دادن بهشون، نرخش اینجوریه بنگاه گفته بود 15اجاره می‌خوان اینجارو بابام ...

یعنی مفت تو خونه بابات میشینه خانم اردم میده؟بنظرم دیگه دلت براش نسوزه بزار بره گمشه...

بستگی به رسومتون داره 

طرف ما باید بدن و اگه ندن یه جور بی احترامی به پسر خودشونه‌‌‌... 

حداقلش یه دست آیروپاله که میدن... 

البته مادرشوهر من نداد 

من که نیاز نداشتم ولی اون خودشو جلوی مردم خیط کرد...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊