به مامانم گفته موقع عروسیمون بهمون ظرف و ظروف ندادی نگفتی برا خونه پسرم چیزی بگیرم،مامانم اینا فرش خریده بودن پول مراسم عروسیشون و بیشتر خریداشونو بابام داد تالار هم بهش طلا کادو دادن،خونه هم دادن بهشون...
مامانم گفته خونه دادیم و ...گفته دیگه حرف از خونه نزنینا پسرت بشنوه ناراحت میشه😑
بهش بگو اونو از ننه بابات باید بخوای بخرن نه مادر پدرشوهرت حتما جلو ننه باباش زبونش بستس شما رو دادی ...
آره ما هیچی نمیگیم فقط بهش خدمت میکنیم ولی اصلا قدر نمیدونه حتی ولنتاین و مناسبت اینا داداشم فرصت نداشت من با پول بابام براش کادو میخریدم میدادم داداشم،خونه ای که بابام داده بهشون خیلی خوشگله ماهی 15اجارشه فقط
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طرف ما باید بدن و اگه ندن یه جور بی احترامی به پسر خودشونه...
حداقلش یه دست آیروپاله که میدن...
البته مادرشوهر من نداد
من که نیاز نداشتم ولی اون خودشو جلوی مردم خیط کرد...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊