سلام خانما من قصد بارداری دارم اما کیسه صفرا پر سنگه.تا حالا درد اونجوری نداشتم.فقط گاهی پشتم بین دو کتف درد میکنه.۵بار هم از رژیم نمک اپسوم و آب سیب استفاده کردم خیلی سخت بود.نمیدونم چکار کنم تجربه ای دارید
من شنیدم عملش با لاپراسکوپیه و سخت نیستحتما پیگیری کنچندتا فوق تخصص گوارش خوب برواگه همه شون گفتن با ...
پیش جراح پارسال رفتم گفت تا درد نداری عمل نکن.گفت اگه تو بارداری درد داشتی عملت میکنم.اما میترسم آخه هیچی تضمینی نیس.جدا از اون ممکنه تو بارداری برا جنین مشکل ایجاد کنه
سنگی که ثابت نیست خطرناکه، ممکنه بیاد توی مجرا و گیر کنه
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینو با دقت بخوان سنگ کیسه صفرا مثل سنگ کلیه سنگ نیست شبیه مدفوع از اسهال تا پشگل یا مدفوع خیلی سفت کیسه صفرا ی مجرای باریک داره که مواد زائد وقتی شل باشه میتونه ازش خارج بشه وقتی مواد زائد سفت میشه و نمیتونه خارج بشه بهش میگن سنگ کیسه صفرا تنها حلالش که شلش کنه سیبه روزی ۵ شیش تا سیب بخور غذای کم چرب بخور همه سنگها حل میشه و دفع میشه فقط ی مشکل هست موقع بارداری سنگ کیسه صفرا بیشتر میشه اگه عمل کنی بعدش چون دیگه کیسه صفرا نداری که مواد زائد رو دفع کنه دکتر برات محدودیت غذایی میزاره میگه غذای سالم و کم چرب بخور من فقط همین قدر میدونم به نظرم چند ماهی رژیم سالم خوری و روزی ۵ تا سیب یا بیشتر بخور بعد چک کن ببین چطور شده اگه خوب شد باید موقع بارداری خیلی رو کم چرب بودن وسالم بودن غذات دقت کنی چون دوباره کیسه صفرا پر میشه
اها یعنی چک کنه که تو خود صفرا حرکت دارن یا ثابتن؟
بله درسته
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
سونو کردم گفتن پر سنگ .خیلی لاغرم میشه در اثر همین کیسه صفرا باشه؟
دقیقا همینطور میشه. کیسه صفرا که مشکل داشته باشه غذا جذب نمیشه واسه همین لاغری و کاهش چربی بدن به وجود میاد. ولی خیلی خطرناکه چون به مرور به خاطر سنگ زیاد ورم و عفونت میکنه. سریع با جراحی بده درش بیارن.