۰۰۱۰ مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 عنوان پنجاه تومان حاضرید برا ژل صورتت بدید | مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 66 پست من میخوام برم تمیدید برا صورتم یکسال ونیم پیش زدم الان باید برم برا تمدید شقیقه و زیر گونه هم میخوام بزنم الان پرسیدم گفت سرجمع میشه بین ۴۰ تا۵۰ 🥲🥲 به همسرمم گفت آنقدر میشه گفت دلت میاد من ۵۰ تومان بدم برا فیلر خودمم دلم نمیاد اما چاره آیی نیست باید تمدید کنم حتما من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم....... دیروز | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چپدست عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 4183 اهان غیر از آمپولش دیگه زمان کار نخ رو میذارن درد حس نمیکنی یا بعدش که بی حسی. رفت نه اصلا خین کار درد ندارهبعدش یه گزگز ریز داده که اصلا حساب نیستفقط تا چند روز دست بخوره درد داره سکولاریسم دین انسانیت است و من نیز.....
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 درد که امپول سریش خیلی درد دارهبا سری فیلر لب قابل مقایسه نیستمن با نخ گونه هام برجسته و زاویه فکم ع ... ببخشید عزبزم قیمتش چند شد ؟ من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چپدست عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 4183 ببخشید عزبزم قیمتش چند شد ؟ من دوسال پیش ۸ تومن دادم سکولاریسم دین انسانیت است و من نیز.....
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 نه اصلا خین کار درد ندارهبعدش یه گزگز ریز داده که اصلا حساب نیستفقط تا چند روز دست بخوره درد داره شاید بعدها انجام دادم اخه خیلی ها میگفتن تاثیرش خیلی موقتی هست خوبه برا شما دوسال مونده من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
tanhatarinnnn33 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 8145 اومدی بگو ببین منم دوست دارم ژل بزنم خدایی تو ژل زدی خوشگلتر شدی ؟ اگه شد عکست بذار چون من شنیدم انگار فقط تو عکس قشنگه چهره زنده یه جوری میشه من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
چپدست عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 4183 شاید بعدها انجام دادم اخه خیلی ها میگفتن تاثیرش خیلی موقتی هست خوبه برا شما دوسال مونده عزیزم بستگی به نوع نخ داره که چند ماهه باشه و افتادگی صورت چقدر باشهفیلرم موقتیهیه پرس و جو کنید بازمنخ خیلی چهره رو شیک میکنه سکولاریسم دین انسانیت است و من نیز.....
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 ببین منم دوست دارم ژل بزنم خدایی تو ژل زدی خوشگلتر شدی ؟ اگه شد عکست بذار چون من شنیدم انگار فقط تو ... من عالی شدم خیلی بهم میاد من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 اومدم عزیزم بذا هستی من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 عزیزم بستگی به نوع نخ داره که چند ماهه باشه و افتادگی صورت چقدر باشهفیلرم موقتیهیه پرس و جو کنید باز ... نمیشه یه نصفه عکس از گونه هات بذاری ببینم چطور شده من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37408 خیلی نازی ❤️💕 من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
kokii عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 6235 خب ببین بستگی به پولم داره اگه اونقدری داشتم که ۵۰تومن برام پولی نبود حتما اینکارو انجام میدادم •°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 23680 من عالی شدم خیلی بهم میاد چند سی سی زدی ؟مگه هر سال باید بری ترمیم ؟بار اولش نصفش جذب میشه اما بار دوم که بزنی دیگه جذب نمیشه ببین مواظب باش زیاد نزنی برای دوست من حرکت کرد اومد پایین بد شد زیاد بزنی سنگین میشه