2777
2789

توروخدا یه راه حل بدید کنکوری ام 

فکر گذشته فکرای الکی و بی فایده داره روانیم میکنه تا در کتابو باز میکنم انبوهی از فکرای مسخره چیره میشه روم 

نمیتونم هیچ کاری بکنم یه راهکار بدید 

اگه مهم نبود تاپیک نمیزدم 

لطفا هر کی هرچی میدونه یه راهکار بده😭🙋🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افکار مثبت جایگزین کن افکارت رو به دعا تبدیل کن اونها رو بنویس و‌روبروش ی فکر مثبت بنویس

میگن وقتی مغز بخواد کار خودشو راحت کنه میگه تو موفق نمیشی یا هنوز وقت برای انجامش زیاده! 

شاید موقع درس خوندن که این فکرا میاد سراغم به این خاطر باشه که مغر نمیخواد که ادامه بدم و درس بخونم...😕😭💔

میگن وقتی مغز بخواد کار خودشو راحت کنه میگه تو موفق نمیشی یا هنوز وقت برای انجامش زیاده! شاید موقع د ...

همش چرته تو توانمندی تو از پس هر چیزی فکر کنی برمیای مغز جای ایگو یا همون شیطانه تا با وسوسه ناامیدت کنه 

به خودت بیا و افکار مثبت جایگزین کن من میتونم من تواناییشو دارم 

طبیعیه که انگیزه گرفتم؟🥲

بله اصلا آدمیزاد با امید و انگیزه زنده س

تو دو راه داری یا به زمزمه شیطان گوش کنی یا خودت با اراده و خواست خود با خدای مهربونت زمزمه کنی دعا کنی توکل کنی به خودت امید بدی

سلام 

لطفا چک کن که از استرس یا خستگی ذهن نباشه.بیش از حد به خودت فشار نیاروردی؟ 

حتی آنهایی که از کودکی یک مقدار اضطراب داشتن توی دوران کنکور ممکنه خودشو نشون بده.

بعداز اون من تکنیک در لحظه بودن رو انجام میدادم.اینجوری که در یک مکانی که هستی به تمام حواس پنج گانه فکر کنی و به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنی.

و نوشتن تمام آنچه ذهنت رو درگیر می‌کنه و بعد تلاش برای پیدا کردن دلیل منطقی برای اون و اینکه دیگه بهش فکر نکنیم.

۵تا نفس عمیق کشیدم و تصور اینکه فکر های ما مربوط رو از ذهنت بیرون میکنی