2777
2789
عنوان

هتل خوب تو تهران کجا رو پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 43 پست

دوستان غیر هتل اسپیناس که دوستان گفتن کسی تجربه دیگه ای نداره؟ 

مثلا هتل هما تو ونک چطوره؟ 

هما مسیرش بهتره تا اقدسیه یا اسپیناس پالاس که سعادت آباده؟

تو سایت یه اسپیناس هم تو بلوار کشاورز زده اون چطوره؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان غیر هتل اسپیناس که دوستان گفتن کسی تجربه دیگه ای نداره؟ مثلا هتل هما تو ونک چطوره؟ هما مسیرش ...

میتونم بپرسم چرا میخواین تهران زایمان کنید؟ 

برام جالبه واقعا از تبریز میان تهران ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونم بپرسم چرا میخواین تهران زایمان کنید؟ برام جالبه واقعا از تبریز میان تهران ...

چون خودمون تبریزی نیستیم و موقت ساکن اینجا هستیم و اینجا هم کسیو نداریم خانواده هامون شهر خودمونن که باز همسرم اونجارو دوست نداره و برای زایمان هم بیمارستانهای جالبی نداره تهران هم برای بیمارستان که خوبه و هم برای شناسنامه بچه میخوام زایمان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون خودمون تبریزی نیستیم و موقت ساکن اینجا هستیم و اینجا هم کسیو نداریم خانواده هامون شهر خودمونن که ...

مممنونم از پاسخگویی تون و ببخشید اگر کنجکاوی کردم 

فکر کنم حداقل ۵۰۰ میلیون هزینه کنید احتمالا 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مممنونم از پاسخگویی تون و ببخشید اگر کنجکاوی کردم فکر کنم حداقل ۵۰۰ میلیون هزینه کنید احتمالا 😅

خواهش میکنم حالا ۵۰۰ میلیون رو نمیدونم ولی خب بالاخره زایمان هزینه داره دیگه😅😅همیشه هم که نیست نهایت یک بار الی دوبار زایمان در طول زندگی هست دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترین کار اجاره یه سوییت تمیز و مبله به مدت نیازتون نزدیک بیمارستان هست از دیوار بگرد

چون همسرم به خاطر کارش برمیگرده و من و مامانم میخوایم بمونیم امنیت نداره سوئیت برامون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هتل پارسیان اوین زده تو نت درسته؟؟ به اقدسیه نزدیک میشه ؟؟

حدود یه ربع راهه ولی هتلش عالیه غذاهاش پرسنل نظافت امنیت ما ساکن تهرانیم ولی با شوهرم شب عروسی رفتیم 

دختر داییم رفت اسپیناس

خدایا شکرت
حدود یه ربع راهه ولی هتلش عالیه غذاهاش پرسنل نظافت امنیت ما ساکن تهرانیم ولی با شوهرم شب عروسی رفتیم ...

ممنون از توضیحات خوبت عزیزم پس حتما بریم ببینم راهشم که خب یه ربع خوبه نزدیکه دست گلت درد نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810